Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-11-22T14:02:50: 2

Brevkassespørgsmål

Størrelsen


Jeg er en mand på 20 år som er fortvivlet. Jeg er nu for anden gang blevet droppet af en pige på grund af størrelsen på min penis. Er ret sikker på at det er derfor, for hun slog op kort efter vi havde sex første gang, og kunne fornemme at hun var skuffet over størrelsen på min penis. Den er 9,5 cm lang og 9 cm i omkreds i stiv tilstand. Er det meget under gennemsnittet? Tror i der er noget jeg kan gøre anderledes for at undgå den slags igen? Blev meget såret over det, men kan godt forstå hende hvis det nu betyder meget for hende.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-12-01T17:36:55 1
Charlotte
Hej,

Jeg er ked af at høre at du er ked af det! Alle er jo forskellige og derfor har alle forskellige størrelser også dernede. Jeg vil ikke sige at din penis er meget mindre end hvad jeg kan læse mig frem til af gennemsnit, men den virker tværtimod mere normal størrelse end mindre. Derfor tror jeg heller ikke at du skal bekymre dig om, om din kæreste forlod dig pga. din penis størrelse - der kan jo have været mange andre grunde. Hvis det dog alligevel var grunden vil jeg sige at hun ikke kunne være det bekendt. En pige der elsker dig højt nok vil ikke forlade dig på grund af sådan nogle ting. 


Jeg håber det hjalp!
- Charlotte
2013-12-03T19:43:48 1
Jeanette

Hej fortvivlede

Tak for dit spørgsmål. Du skriver at hun slog op lige efter i havde haft sex første gang, så du ved altså ikke med sikkerhed om det har noget med længden på din penis at gøre. Der kan være mange forskellige grunde til hun slog op. Når det så er sagt, så vil jeg ikke sige den er meget under gennemsnittet. Den er ikke verdens største, nuvel, men den er så sandelig heller ikke den mindste. Sex handler om meget mere end størrelse og selvom din penis var 15 eller 20 cm, ville det muligvis ikke spille ind på hvordan pigen reagerer. ”Det er ikke størrelsen, men gørelsen” kan virke som et banalt svar, men der er i høj grad sandhed over det! Tænk på hvordan du kan bevæge dig under sex, lyt til pigen og på den måde kan du komme langt uden det behøver at handle om størrelse. Herudover skal du tænke på, at kvinder gennemsnitslig ikke er over 9 cm dybe, så du skal ikke bruge mere tid på at bekymre dig over størrelsen! Slutteligt vil jeg minde dig om, at sex jo er meget mere end penetrering; kys, massage osv. kun fantasien sætter grænser – og jeg er sikker på, at din fremtidige kæreste ikke vil have noget imod din størrelse (ligesom du heller ikke skal have). Hun vil bare sætte pris på din ihærdighed og opfindsomhed. 

Jeg håber du kan bruge dette svar til noget – om ikke andet så sætte lidt tanker i gang (og stoppe med at tænke så meget i størrelser). J

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym