Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2013-12-06T17:58:49: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad er der galt med mig?


Hej jeg er en pige på 15 år som har fået meget ondt i maven det nederste af maven man kan nok godt kalde det underlivet jeg er næsten lige blevet begyndt på p-piller, er lige blevet færdig med min anden pakke, i onsdags det er fredag i dag of jeg har ikke fået min menstruation? Jeg plejer normalt at have mange smerter op til, som jeg også har nu. Ved i hvad det kan være? Hvad der er galt med mig?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-12-09T12:58:07 1
Victoria

Hej Henriette,

Der kan gå uger (for nogle faktisk måneder), før p-piller får den ønskede virkning - så du har ikke noget at være bekymret for! :-) Der er ingenting galt med dig.

P-pillerne skal godt nok gøre menstrationen reglmæssig, men det skal du heller ikke forvente sker før du er nogle måneder inde i processen, og har holdt nogle "pauser".

Så fat mod og vær tålmodig! Din krop skal lige vænne sig til en helt ny rutine :-)

Held og lykke!
Mvh VicRic

2013-12-16T20:15:41 1
Amalie
Hej Henriette, 

Du har sikkert været hos din læge da du startede på pillerne, hvor du der også fik af vide, hvordan du skulle tage dem. Jeg genopfrisker det lige kort. Du skal tage p piller i 3 uger efterfulgt af en uges pause, hvor du får din menstruation. Sådan forsætter det, hvilket du sikkert har helt styr på. Jeg genopfrisker bare lige ;-)

Jeg tænker at det er en helt normal ting, at du har ondt i maven/underlivet. Du udsætter din krop for en masse hormoner, den ikke er vant til at få. Dette kan give forskellige bivirkninger. Nogen får diarre og kvalme, mens du så får mavesmerter. Jeg synes bare du lige nu skal blive ved med at tage dine p piller som du skal. Du har ikke taget dem så længe og jeg er sikker på at det bliver bedre når din krop tilvænner sig. Hvis ikke så kontakt din læge og se om du evt. kan prøve et andet mærke.

Knus og glædelig jul fra Camilla :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym