Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-12-14T19:30:27: 2

Brevkassespørgsmål

Vil han eller vil han ikke?


Hej jeg er en pige med et lille problem... jeg vil gerne have sex men tør ikke at sige det til min kæreste da jeg generelt bare ikke kan snakke om sådan noget. En anden ting jeg undre mig lidt over er at nogle gange ligger han virkelig op til det, og når vi så endelig ligger der siger han bare desværre men du er ikke gammel nok.. og nej okay han er 15 og jeg er 14 men hvem overholder de regler? ?.. det virker bare lidt sært :-/
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-12-15T23:16:40 1
Amalie
Hej med dig :-)

Det er forskelligt hvornår man er klar til at have sex for første gang, og når din kæreste siger som han gør, er det måske fordi han ikke føler sig klar. Dette er du desværre nok nødt til at acceptere, selvom det kan være svært.

Du skriver at du har svært ved med at snakke med ham om det, men når nu han siger de ting med at du ikke er gammel nok til sex, kan jeg ikke se noget underligt i at forsætte samtalen med at sige at du føler dig klar og gerne vil i seng med ham når han vil.

Jeg håber du kunne bruge mit svar! Og husk der er ikke noget at skamme sig over, hverken for ham eller dig. Man udvikler sig helt forskelligt, også med henblik på hvornår man er klar til ting som disse osv. :)

De bedste hilsner og ønsket om en god jul <3
Camilla Petersen 
2013-12-15T23:34:12 1
Teddy

Hej ! 

Hvis jeg skal sige min ærlige mening kan jeres alders forskel være fuldstændigt ligegyldigt. Når i er så unge som i er, og begge er villige kan strammerammen ikke være stor. Men hvis din fyr er absolut imod at have sex med dig før at du bliver 15, så er det vel op til dig at overveje, og du kan vente, eller om du vil vente. Du når det nok, og hvis han ér fantastisk, og du ikke kan få ham overtalt. Så kan du vel vente :)

Det kunne måske også være at du skulle tænke mere over, dét at have sex. Det kan jo være noget farligt noget, hvis man ikke passer på.

-Teddy

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym