Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-12-25T02:03:02: 2

Brevkassespørgsmål

Frysepose som kondom?


Hej TheLove!

Jeg har gået og tænkt over, om man ikke kan bruge en frysepose som kondom, når man onanerer? Altså man vender den på vrangen, så der ikke er bakterier.

Kh. Mig
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-12-27T14:19:26 1
Amalie
Hejsa,

Altså i princippet er det vel muligt at bruge en frysepose, men det ville da klart være det optimale at bruge et kondom, hvis du under onani vil beskytte dig imod bakterier. 
Kondomer kan man få i alle prisklasser, så der er ikke nogen undskyldning.

Godt nytår :-)
2013-12-27T22:31:39 1
Martin
Hej Anonym,

I teorien kan du bruge lige det du ønsker, når du onanere. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Hvis du synes det føles godt og rigtigt, så fortsæt endelig.

Jeg skal dog lige nævne, at når du skal have rigtigt sex, så vil jeg stærkt fraråde dig at bruge fryseposer, eller andre former for plastik og gummi, der ikke er specielt lavet til netop det formål at have sex. Hvis du bruger sådanne ting som prævention, så risikere du at det går i stykker, og derfor ikke beskytter imod sexsygdomme og graviditet. Brug altid et rigtigt kondom, da de jo er lavet til præcis dette ene formål! ;)

Men som sagt, så længe det bare er til onani, så slå dig løs og brug hvad du vil. Så længe det ikke gør ondt eller på andre måder kan skabe irritation, så burde der ikke være noget galt i det.


Held og lykke med det, og godt nytår!
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym