Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-12-26T18:34:44: 2

Brevkassespørgsmål

Min fyr synes sex og onani føles ens


Hejsa,

Jeg er en ung pige på 18 som har været sammen med min jævnaldrene kæreste, godt et halvt år. Her for noget tid siden fortalte han mig at han ikke synes det var noget særligt når vi havde sex, han sagde det ikke var bedre ind når han onanerede, han kommer dog hver eneste gang inden for et kvarter. Efter jeg havde spurgt ind til det sagde han at han ikke vidste om det skyldes at han bare havde for høje forventninger eller om det var mig der måske bare var dårlig. Vi har begge været sammen med en anden før vi fandt sammen og vi synes begge at det sex vi har er bedre ind det med den tideligere kæreste. 

Nu er problemet det at jeg ikke har lyst til sex, efter hans udmelding, da jeg ikke længere føler mig tryk. Vi har snakket sammen om det, og vi er kommet ind på om han skulle have sex med nogle andre piger, for at mærke om det er hans forventninger der er for høje, eller om det simpelthen er mig der er noget galt med. Men jeg frygter at miste ham ved at lade ham være sammen med nogle andre piger, hvis han nu skulle ende med at blive forelsket i dem. 
 
Jeg holder rigtigt meget af ham og håber derfor på at der er nogle mænd som eventuelt kender til denne her situation og vil hjælpe.


Kærlig hilsen,
Den bekymrede kæreste
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-12-30T11:33:27 1
Charlotte
Kære "Bekymrede kæreste", 

Jeg kan sagtens forstå at du siger at du føler dig lidt utryg efter hans udmelding. Men umiddelbart tænker jeg at det bedste for jer ville være at i begge to tænker over hvad jeres forventninger er til hinanden. Hvad kunne du godt tænke dig at opleve mht. sex, har du nogle fantasier, eller nogle bestemte ting du godt kan lide at fyren gør ved dig, nogle bestemte steder, der tænder dig mere end andre og at han tænker over det samme. Og at i så prøver at sætter jer sammen og snakke om disse ting, hvad i hver især godt kan lide og hvad i godt kunne tænke jer. På den måde tror jeg at i kan komme i dialog med hvilke forventninger i hver især har og lærer på den måde hinanden bedre at kende rent seksuelt. Og hvis i kan gøre det, så tror jeg bestemt at både din fyr og dig, vil få meget mere ud af sex, både fordi i bliver mere bevidste om hvad den anden godt kan lide og tænder på, samtidig med at i er blevet mere bevidste om hvad i også selv godt kan lide. Til det med om han skal have sex med andre piger, tror jeg ikke er en god løsning, men hvis i holder så meget af hinanden som du siger, tror jeg også sagtens i kan få sex til at fungerer mellem jer to, hvor det bliver en dejlig oplevelse for jer begge :)

Håber det kan hjælpe dig !

Godt nytår herfra

Mvh.
Charlotteamalie
2013-12-30T20:34:03 1
Camilla
Hej Bekymrede kæreste

Det kunne godt lyde til, at han har meget høje forventninger. Men jeres sex skulle da helst være bedre end når han onanerer. Har i prøvet med nogle forskellige stillinger? Det kan også være en god ting, hvis i har et godt forspil inden, så i rigtig bliver tændt. Det er også en god idé, hvis i fortæller hinanden, hvad i tænder på og hvad i gerne vil have at i skal gøre på hinanden. Få ham til at beskriv, hvad han gerne vil have at du skal gøre og omvendt. Det vil helt sikkert hjælpe jer.
Jeg synes, at det lyder som en rigtig dårlig idé, at begynde at eksperimentere med andre. Det kan i hvert fald godt ødelægge jeres forhold, hvis en af jer synes, at det er en dårlig idé.  

Held og lykke med det.

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym