Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2013-12-29T23:50:59: 2

Brevkassespørgsmål

Sår på forhuden


Hej The Love, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før.

Jeg har et lille "problem" som jeg har haft de sidste 2 år nu... Hver gang det bliver vinter, og det bliver frostvejr, der får jeg et slags sår lige uden på forhuden, ved pikhovedet. Se, der sker ikke noget hvis jeg lader det være, men det er et sår, og det går først væk efter det bliver varmt igen.

Det bekymre mig, og jeg regner vel med at det er frostvejret der gør det af en eller anden grund. Vil bare høre jeres kommentare til det...
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-01-01T11:26:28 1
Charlotte
Hej,

Vi er glade for at vi har kunnet hjælpe dig før og vi gør det gerne igen :)

For mig lyder det som om dit problem er "frosteksem" - og et ret uheldigt sted må jeg sige.
Der findes altså behandling for det, men så bliver du nødt til at gå til lægen. Hvis du ikke synes dine forældre skal vide noget om det, kan du sagtens gå til lægen uden de for noget at vide. Men hvis du vil have det skal gå væk er det altså en nødvendighed!

Jeg håber på det bedste,
- Charlotte
2014-01-02T16:15:31 1
Camilla
Hej Shoppe
Jeg kan godt forstå at du er bekymret. Desværre er det meget svært for mig at sige så meget om, hvad det kan være for et sår, du har, og jeg vil derfor på det kraftigste opfordre dig til at gå til lægen og få det undersøgt. Det er højst sandsynligt ikke noget alvorligt, men jeg kan ikke udelukke, at det er en seksuelt overført sygdom, og i så fald skal du behandles. Jeg ved godt, at det kan være lidt af en overvindelse, at skulle til lægen med den slags ting, men du kan være helt sikker på, at du langt fra er den eneste! Langt de fleste læger er rigtig gode til at tage hensyn, hvis du er genert! Du kan jo tage en ven eller din far med, hvis det gør det nemmere.


Med venlig hilsen,
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym