Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-12-31T12:22:17: 2

Brevkassespørgsmål

Kan jeg være blevet gravid?


I går (d. 30.12.13) fik jeg finger - jeg ved ikke om han havde sæd på sine fingre da han "pillede" ved mig dernede og gav mig finger. Jeg overvejer om jeg skal købe en fortrydelsespille, ville det være en god idé? Vi lå meget tæt og var begge nøgne, men så vidt jeg ved kom han ikke på noget tidspunkt. Men kan præspærmen på hans finger have gjort mig gravid?
Jeg er 16 år, min menstruation er meget uregelmæssig, men jeg havde for 32 dage siden (altså førstedagen) menstruation og den plejer kun at komme hveranden gang - kan det så betyde at jeg er i ægløsningsperioden nu?
Har virkelig brug for et svar, så jeg kan nå at tage en fortrydelsespille hvis det er nødvendigt.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-01-02T19:51:40 1
Charlotte
Hej,

For det første: er du sikker på der var noget på hans fingre, havde han rørt ved sig selv?
Jeg vil sige at der er en MEGET lille risiko for at du kan være gravid. Man kan jo ikke blive gravid med mindre man har fået sæd op i sig. 

Jeg ved ikke om det er for sent med fortrydelsespillen nu, men jeg tror helt ærligt talt heller ikke du er gravid. Men hvis du vil vide det, kan du jo prøve en test, eller hvis du vil være helt sikker kan du gå til lægen.


Held og lykke fra
Charlotte
2014-01-02T20:28:09 1
Laura
Hej Ravn.
Jeg ved mit svar er lidt sent. Men nej du skal ikke købe nogen fortrydelsepille. Så længe han ikke har være oppe i dig, altså i ikke har haft sex, så skal du ikke være bange. 
Menstruation kan være meget ureglmæssig, især hvis man ikke er på p-piller. Æggeløsningperioden er 14 dage efter menstruation. Du skal ikke bekymre dig så meget om det, så længe i ikke har sex.

Håber du kunne mit sene svar til noget.

Knus 
Laura Olesen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym