Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-01-04T00:36:54: 2

Brevkassespørgsmål

Er jeg gravid?


Hej.
Jeg har for næste 3 uger siden været i seng med en fyr. Det var ca 1 og en halv uge efter min menstruation stoppet. Han brugte ikke beskyttelse og kom oppe i mig.
Nu er det 5-6 dage siden min menstruation skulle være startet men har ikke fået den endnu.
Så spørgsmålet er er jeg gravid? Jeg har haft flere tegn på det så som: hovedpine, lidt kvalme , svimmelhed. Ude blivende menstruation og lidt en oppustet fornemmelse i maven.
Jeg ville lige spørge nogle inde jeg køber en graviditetstest.

Håber at høre fra jeg hurtigt?
Mvh
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-01-04T11:39:43 1
Charlotte
Kære "Saxe",

De ting du forklarer at du har haft, kan sagtens være noget du bare føler, fordi du er ved at blive sløj, men da din menstruation også skulle være startet og at du og den fyr du var sammen med, ikke brugte beskyttelse, er der en mulighed for at du er gravid. Det bedste du kan gøre er at tage en graviditetstest, så hurtigt som muligt og så tage den derfra :). 
 
Håber du finder ud af det,


Hilsen 
Charlotteamalie
2014-01-04T12:14:05 1
Laura
Hej Saxe!

Der er altid en chance for at du kan være gravid, når du ikke bruger beskyttelse. I forhold til du har hovedpine og kvalme, kan det være mange ting der spiller ind. Jeg synes du skal give det nogle dage endnu, og hvis du stadig har den samme følelse og ingen menstruation har fået, så er det en ide at købe en graviditettest. Du skal huske på din menstruation kan svinge rigtigt meget, når du ikke er på p-piller. Derfor behøver der ikke være noget helt galt og du behøver nødvendigvis ikke være gravid fordi der er gået de ekstra dage.Men godt du er opmærksom på det.

Håber du kunne bruge mit råd til noget:)


Søde hilsner
Laura Olesen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym