Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-01-17T21:35:14: 2014-01-24T00:13:30: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad kan man bruge som dildo?


Hej TheLove, jeg har i lang tid gået og haft nogle frække fantasier med mænd, og kunne godt tænke mig at starte noget analt med mig selv. Da jeg kun er 14, har jeg ikke lige mulighed for at købe en dildo, så jeg tænkte om i har nogle gode ideér til noget man kan bruge som en dildo? 

Helst ikke alt for stor... 
Hilsen.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-01-23T23:26:42 1
Maria
Hej Dassel, 

Du skal tænke over, at det du bruger skal hverken kunne knække eller smutte fra dig, så der skal være en form for stop-klods i enden af det, så den ikke kan glide op i dig.
Så ting som en gulerod er et no go, da den kan smutte fra dig.
Derfor tænker jeg, at skaftet på en hårbørste ville være et godt alternativ, den er ikke for tyk og der er en stop-klodse i enden så den ikke kan smutte fra dig. Så behøver du jo ikke være bange for dine forældre siger noget til det da alle jo har en hårbørste :)

Held og lykke med projektet. :)

Mvh.
Maria Darby
TheLove Redaktionen.
2014-01-22T15:14:55 1
Victoria

Hej,

Jeg vil ikke anbefale andet end en "rigtig" dildo, hvis du skal eksperimentere.. Det kan være farligt at bruge redskaber, som ikke er beregnet til formålet - tro mig, der findes en masse skrækhistorier på nettet..

Jeg vil mene der er steder online, hvor du sagtens kan købe en dildo selvom du er 14 - men jeg synes ikke du skal begive dig ud i sådanne "fantasier" endnu. Du er ikke så gammel, og har hele dit liv foran dig til at afprøve den slags - hvis det overhovedet er noget for dig.. :-)

Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym