Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2014-01-23T19:20:38: 2014-01-29T23:47:04: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp!


Hej . 

Jeg var sammen med en fyr for 3 år siden, og vi endte med at gå i seng sammen. Han var jomfru og det samme var jeg, men det var som om vi ikke kunne. Den kom ikke mere end 1-2 cm op i mig og jeg kunne nærmest ikke mærke noget. Jeg er sammen med en anden fyr nu, og han vil ikke være sammen med mig medmindre jeg er jomfru ( han er ikke selv jomfru) det gør rigtig ondt på mig, men jeg elsker ham rigtig højt. Jeg har været i seng med ham og første gang vi gjorde det gjorde det rigtig ondt på mig. Mit spørgsmål er om det kan lade sig gøre at min nuværende kæreste tog min mødom , og min jomfruhinde ikke bristede da jeg var sammen med min tidligere kæreste? Har meget meget brug for svar. Jeg har planer om at blive gift med min kæreste og det samme har han, men han vil ikke hvis han ikke var den der tog min mødom, selvom han ikke selv er jomfru. Er det dobbeltmoralsk ? Har været sammen med ham i et år og ved han elsker mig rigtig højt, men han er gået fra mig flere gange over at jeg har været sammen med en fyr før ham, han kører psykisk på mig pga det og kalder mig Luder og mange andre ting. Det sårer mig meget, men af en eller anden grund kan jeg ikke undvære ham. Det skal lige siges at han er muslim og det samme er jeg. 
 
Mvh Jasmin
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-01-24T13:59:51 1
Victoria

Hej Jasmin,

Jeres tro forklarer selvfølgelig en del af grundende til, at din kæreste har sådan en "dobbeltmoralsk" forventning til dig - og ja, jeg synes det er dobbeltmoralskt. Som sidebemærkning synes jeg ikke du skal lade et andet menenske - og da især ikke din kommende mand?! - behandle dig så nedværdigende. Han har valgt dig, og må derfor acceptere dine "fejl" og mangler, og det samme må du med ham - men man skal ikke glemme sig selv i processen. Husk på, at du altid kan søge hjælp hos professionelle, hvis du har brug for det, og det koster dig ikke en krone! Men nok om det :-)

Det lyder ikke som om din jomfruhinde sprang med din første kæreste, eftersom du sagde du intet mærkede før 3 år senere med din nuværende kæreste. Ikke alle føler smerte eller ubehag første gang de har sex, men det er meget almindeligt, og de fleste er slet ikke i tvivl, når det sker :-) 1-2 centimeter er heller ikke "nok" til at springe en jomfruhinde, i så fald ville jeg være meget overrasket...

Så for dig og din kærestes skyld, håber jeg det er en god nyhed.. :-)  

Held og lykke med det hele, og skriv endelig igen!

Mvh VicRic

2014-01-29T21:19:41 1
Line
Hej Jasmin. 

Efter min mening, er din kæreste nok en smule dobbeltmoralsk, hvis han går fra dig, fordi du har været sammen med en anden inden ham, når du heller ikke er den eneste, han har været sammen med. At han kalder dig luder og andre ting, skal du ikke finde dig i. Han har ikke ret til at kalde dig sådanne ting, for bare fordi du har været sammen med en anden, er du bestemt ikke en luder. 

Under alle omstændigheder har din første kæreste taget din mødom, fordi han er den første, du har været i seng med. Noget helt andet er, om din jomfruhinde bristede, da du var sammen med din første, eller da du var sammen med din nuværende kæreste. I og med din første kæreste ikke kom så langt op i dig, er det ikke sikkert din jomfruhinde bristede ved dette samleje, og at den først er bristet, da du havde sex med din nuværende kæreste - det er ikke til at sige. Men lige meget hvad ændrer det jo desværre ikke på, hvem du har været sammen med først. 

Det er helt forståeligt, at det sårer dig, når din kæreste kalder dig diverse ting, og det skal du helt sikkert ikke fortsætte med at finde dig i. Måske skal du overveje, om han er den rigtige for dig. Det lyder som om, han kommer til at fortsætte med at kalde dig grimme ting, fordi du ikke kan gøre noget ved, at du har været sammen med en anden før ham. Dermed kan du ikke ændre på, hvorvidt han siger grimme ting eller ej, for det vil han jo højst sandsynligt fortsætte med. Det er helt klart, at det er svært, nu da du ser en fremtid med din ham, men du bliver nødt til tænke på dig selv, og hvad du synes, du fortjener at finde dig i :)

- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Eftervirkninger af sex?

Hej med jerJeg var i byen i lørdags, hvor byturen endte med, at jeg tog med en fyr hjem. Vi havde s...

kæreste spørgsmål

hej jeg er en pige på 13 år er det lovlidt at blive kærester med en 16 årige dreng....

At tænde på mærkelige ting

Hej ungzone er det mærkeligt at tænde på når piger rører eller dutter ens næse. ...

hvad er orgasme?

Hej ungzone. Jeg er en 14 årig pige der aldrig har haft sex før. Jeg er meget i tvivl om hvordan m...

Spiral eller p-piller

Jeg vil gerne have spiral eller p-piller, da jeg synes at det er en nemmere præventionsmetode end k...

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Den første gang

Hej UngzoneMin flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget m...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym