Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-01-28T11:25:27: 2014-02-03T20:49:25: 2

Brevkassespørgsmål

Kæresten vil tage mig bagfra


Hej alle. 

Jeg er en pige på 14 år. Min kæreste vil gerne tage mig bagfra. Vi har 1 gang gjort det, og jeg kunne ikke rigtig lide det, og nu ligger han op til det igen.

Hvad skal jeg gøre?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-01-29T21:29:03 1
Line
Hej du. 

Hvis I én gang før har gjort det, og du ikke kunne lide det, så er det helt i orden at sige fra. Du må fortælle din kæreste, at du muligvis ikke nød det ligeså meget, som han gjorde, og at du helst ikke vil have, at det gentager sig. 

Det er helt i orden at sige stop til noget, man ikke har lyst til. Der er ingen grund til at overskride nogle grænser, man ikke har lyst til at overskride - dermed kan man få en rigtig kedelig følelse indeni, fordi man har gjort noget, som man ikke kunne lide. Sex er en ting mellem to mennesker, og det skal være rart for begge parter, og derfor hjælper det ikke noget, at man gør noget, som den ene ikke har lyst til.  

Hvis du en dag får lyst til at prøve det igen, kan I jo altid gøre det - men lad være med at gøre det udelukkende for din kærestes skyld.

- Line.   
2014-02-03T20:30:29 1
Majbrit
Kære Signe. 

Hvis du ikke har lyst til at få den bagfra, så synes jeg du skal sige til din kæreste, at du ikke så godt kan lide det. Det er nemlig helt okay, at der er nogle stillinger, man ikke bryder sig om. Du skal ikke føle dig tvunget til det. Så tag en snak med din kæreste. 

Kh. Majbrit 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym