Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 12 år
2014-01-29T22:19:17: 2014-02-09T16:41:07: 3

Brevkassespørgsmål

Hjælp min kæreste lyver


Hej.
Jeg er en pige på 14 år, der lige for ca. To uge siden været i seng men min kæreste, han har tit sagt, at jeg skulle være hans første gang, og at han ikke havde været sammen med andre. Men så i dag for jeg en besked, hvor der stod "du skal bare lige vide jeg har haft sex før dig" bliv meget sur og ked af det. Men vær gang jeg spørg hvorfor han gjorde det så give han ikke at svare. Også lyver han fx. Også med sådan nogle småting som jeg kan ikke undvære der i højst 2 dag og næste dag skrive han jeg kan godt undvære dig.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for jeg elsker jo ham!
Hjælp mig
Kh christina 14 år
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-02-09T10:06:02 1
Charlotte
Hej Christina,

Det er på ingen måder godt at være i et forhold hvor den ene part lyver rigtig meget. Det er ikke fair over for dig at han opfører sig på den måde. Jeg synes du skal overveje om det er et forhold du gerne vil blive i. Jeg ved det er rigtig svært når man elsker en person - men har du lyst til at være i et forhold der fungerer på den her måde. Ellers må du virkelig snakke med ham om det og vise at du mener det. Det er jo ikke til at sige hvad han kan finde på at lyve om næste gang.

Held og lykke,
Charlotte
2014-02-09T11:36:17 1
Michala
Hej Christina,

Det lyder rigtig mærkeligt, at han går og lyver over for dig på den måde. Det virker næsten som om, han prøver at gøre dig ked af det eller jaloux.
Du skriver, at du har prøvet at snakke med ham, men jeg synes helt sikkert, at du skal prøve igen. Du bliver nødt til at finde ud af, hvorfor han opfører sig sådan. Tag hjem til ham og tag en ordentlig snak med ham, og fortæl ham, at hans opførsel gør dig rigtig ked af det.
Forhåbentlig kommer han med en god forklaring og stopper med at skrive de ubehagelige beskeder til dig. Hvis ikke han gør det, synes jeg, du skal overveje, om han overhovedet er det værd. Man skal aldrig være i et forhold, hvor man er mere ked af det, end man er glad.

Jeg håber, du kan bruge mit råd.
Held og lykke med det!

De bedste hilsner,
Michala
2014-02-09T15:47:41 1
Rikke

Kære CHRISTINA

Nu ved jeg ikke hvor gammel din kæreste er, men jeg ville gætte på omkring 14. Drenge i den alder kan være utroligt forvirrende. Jeg tro at grunden til, at fyre i den alder kan virke forvirrende, er til dels at han holder af dig og gerne vil visse hans følsomme sider. På den anden side vil han samtidig, føler at han skal være en mand og være lidt hård. Jeg har aldrig være en fyr, så jeg kan ikke sige dette med sikkerhed.

Men grundlæggende syntes jeg du skal tage en snak med ham, ansigt til ansigt. Sige at du er ked af at han lyver over for dig og spørger ham, om han ikke kan sige sandheden med det samme. Jeg håber at dette kan hjælpe, hvis det ikke gør, kan du skrive til os igen.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym