Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-02-01T22:15:16: 2014-02-09T16:29:31: 2

Brevkassespørgsmål

Uønsket sexdrømme


Hej, jeg er en pige på 23år og mit problem er at jeg et par gange har haft sexdrømme hvor de har handlet om 2 af mine rigtig gode drengevenner (dog ikke begge to i samme drøm), jeg har på ingen måde nogen følelser for nogen af dem og er derfor lidt irriteret over at have de har her drømme. Jeg bruger rigtig meget tid sammen med de her 2 drengevenner og hvis jeg har haft en drøm om den har jeg svært ved at være sammen med dem dagen efter da jeg har svært ved at glemme min irritation over at have haft en sexdrøm som de har medvirket i....
mit problem er så at jeg ikke ønsker at have de her drømme om nogle gode venner som jeg ikke mener jeg har følelser for.... men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre håber der er nogen der kan give mig nogle gode råd til at løse dette problem
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-02-05T13:29:52 1
Victoria

Hej "Den Fortvivlede",

Drømme behøver, efter min overbevisning ihvertfald, ikke have nogen dybere mening. Det er lidt det samme som når man drømmer om død og ødelægelse i form af et maridt; det er vel ikke noget man ønsker skal ske i virkeligheden, vel? :-) Jeg tror ikke der er en decideret forklaring på dine drømme.. Hvad du skal gøre ved "problemet" som sådan er svært at sige. Du kan måske læse en bog eller se en god film inden du går i seng? Ofte drømmer man om noget der ligger friskt i erindringen, så måske hjælper det :-)

Men som sagt, jeg ville ikke være bekymret! Håber det hjalp dig lidt på vej.

Mvh VicRic

2014-02-09T11:15:45 1
Karen
Hej med dig. 

Det kommer til at lyde lidt hårdt, men man kan ikke styrer sine drømme, for det er dit underbevidste jeg som kommer frem på den måde. 

Sexdrømmer handler normalt ikke om at dyrke sex, men at du gerne vil gøre personen glad og holder af personen. Hvis sexdrømme er om en personen som du ikke kender er det fordi du har lagt mærke til personen og hovedet skal lige bearbejde det indtryk. 

Men sex med ens venner kan også betyde, at du ser nogle side af den ven som du gerne vil besid. F.eks. Jeg havde engang en sexdrømme omkring en af mine gode ven fra skolen. Men personen i drømmen havde en selvsikkerhed, som jeg havde brug for til dagen efter i et jobinterview. 

Jeg håber at det her kan give dig lidt mening, og at du kan bruge det til at tage dine sexdrømme med et gram salt. 

Kram karen :) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym