Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-02-02T16:10:04: 2014-02-09T16:50:41: 1

Brevkassespørgsmål

Ups


Hej jeg var sammen med min kæreste igår, fik handjob og kom ud over hende, men 1 time senere fik vi løst til sex så jeg skulle have kondom på, vender selfølgelig kondomet forkert så jeg tøre det okay af og vi har så sex, hun er ikke inde i sin befrugtningsperiode og der er lang tid til hun kommer det igen, men hvad er risikoen for at det er gået galt?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-02-03T08:57:05 1
Victoria

Hej,
Risikoen vil altid være der, men du har ret i, at der nogle dage på måneden er større chancer end andre.

Dog synes jeg I skal være på den sikre side, og søge egen læge eller købe en graviditetsttest på jeres lokale apotek. Den anbefaler jeg altid fremfor de teste du kan købe i supermarkeder; selvom den er lidt dyrere, kan du tage den umiddelbart efter samleje og forvente et rimelig sikkert resultat.

Lige gyldig resultatet, burde I i fællesskab undersøge andre præventionsmidler, hvis kondomet ikke fungerer for jer - hvilket var tilfældet i denne omgang.. Der findes P-piller, p-stav, hormoninsprøjtninger og meget mere, men det kan jeres læge fortælle jer meget mere om. Det er bedre at være på den sikre side :-)

Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym