Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-02-15T21:40:11: 2

Brevkassespørgsmål

Onanere ofte, gør det noget ved min sæd?


Hej TheLove
Jeg er en dreng på 15, som onanere meget tit, hver dag... Jeg er bare først begyndt at tænke over, om det kommer til at betyde noget for min sæd? Jeg onanere stadigvæk, og synes det er meget dejligt. Synes bare at det kunne være skønt med noget viden om det, om det skader at gøre det så tit.

Håber i kan svare på mit problem.

Hilsen 'Ham der måske onanere for tit'
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-02-16T15:23:42 1
Martin
Hej 'Ham der IKKE onanere for tit',

Du har slet intet at være bekymret om. Din krop producere konstant nye sædceller, så at du onanere tit, har slet ingen betydning for et eventuelt fremtidigt ønske om at få børn.

Så tænk ikke mere over det, og nyd ungdommen + hvad der nu følger med.... ;)


/Martin
2014-02-18T14:06:06 1
Rikke

Kære anonym

det har ingen indflydelse på din sædkvalitet hvor ofte du onanere. Det som har den største indflydelse på din sædkvalitet, er hvad din mor har lavet under graviditeten. Hvis hun har røget eller haft kontakt med for mange hormonforstyrrende stoffer, imens hun har været gravid, kan det have en indvirkning på din sædkvalitet. Derudover kan du selv påvirke  din sædkvalitet dårligt, hvis du er kraftigt overvægtig. Det er et utroligt spænde emne, jeg har selv haft lidt om det i gymnasiet. Derfor fandt jeg lige en artikel omkring det: http://videnskab.dk/sporg-videnskaben/hvordan-undgar-man-fa-darlig-saedkvalitet . Du kan kigge på den, hvis der er andet du vil vide.

Så kære anonyme, du kan fortsat nyde at onanere, der vil ikke ifølge videnskaben, ske noget med din sædkvalitet.

Kærlig Hilsen Rikke 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym