Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2014-02-17T19:09:54: 2014-02-27T23:12:52: 2

Brevkassespørgsmål

Kæresten vil ikke give mig finger


Hej Brevkasse

Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over et år nu og vi har det pisse godt sammen. Vi snakker tit om vores forhold og vi har det godt, også i sengen, men han vil nu alligevel gerne have, at jeg får lidt mere ud af det end jeg gør nu. Han har snakket noget om, at han godt kunne tænke sig at give mig en sprøjteorgasmer, fordi det synes han kunne være enormt frækt, men ved ikke helt. Vi har derefter så snakket om ting, som jeg synes han skulle gøre mere og så vil jeg få endnu mere ud af vores sexliv. Det er bare som om, at vi snakker forbi hinanden, jeg har fortalt ham, at jeg gerne vil have lidt mere forspil med noget finger, men når vi så går i gang så tager det to minutter og så vil han gerne videre i teksten. Jeg har en ide om, at han ikke kan give mig en sprøjteorgasme under almindeligt sex, da jeg ikke har fået en endnu, men jeg har set nogle klip på nettet om, at man kan få en sprøjteorgasme når man får finger. Disse klip har jeg også vist til ham, men ved ikke om han ikke er med på, at det faktisk er en hentydning til, at det skal han gøre... Nu er jeg så begyndt at sige direkte til ham, at jeg gerne vil have finger for det kan jeg godt lide, men det er som om, at han er utålmodig og helst ikke vil have det der forspil som jeg gerne vil.

Så mit spørgsmål er, hvordan i alverden skal jeg få det ind i hoved på ham, at jeg bare gerne vil have en finger med i forspillet? Og oven i købet når han selv siger, at han gerne vil have, at jeg får mere ud af det??

Hilsen Lina
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-02-19T16:58:43 1
Charlotte
Hej Lina, 

Jeg ved godt du siger at du har forsøgt at fortælle ham at du gerne vil have at han giver dig finger, men jeg tror du er nødt til at sige det til ham igen, hvor i sætter jer ned og tager en snak, hvor i så går i dybden med hvad i hver især gerne vil have den anden gør og hvad i godt kan lide. Jeg tror ikke det er fordi din kæreste decideret ikke vil give dig finger, men jeg synes det lyder som om at han bliver så ivrig, når i begynder at være sammen, at han ikke kan vente og helt glemmer forspillet, fordi han selv er så klar. Men du siger at i har været sammen i lidt over et år nu og jeg går ud fra at i kender hinanden rigtig godt, derfor synes jeg ikke at der ville være noget galt i at når i er sammen de næste gange, hvis han så glemmer forspillet og går i gang, at du lige minder ham om, at du gerne vil have noget mere forspil og om han ikke lide kan tilfredsstille dig lidt inden at i går videre. Det er ikke at ødelægge stemningen eller noget som helst, det er bare en kærlig påmindelse om at du også gerne vil have noget ekstra ud af det :) De fleste fyre tænder også rigtig meget på at de kan se hvor meget pigen kan lide det og jeg tror at ligeså snart han kommer ind i rytmen, med lige at huske det med forspillet, så bliver det ikke noget du fortsat skal minde ham om. Og så kan det ovenikøbet også være at du kan få en sprøjteorgasme og jeg tror ikke der er noget så stort for en fyr, som at kunne give en pige en sprøjteorgasme, så bare arbejd på det, så kan det være det nok skal lykkes :)

Håber du kan bruge det til noget og du er meget velkommen til at skrive herind igen, 

Held og lykke med jer :)

Hilsen 
Charlotte Amalie
2014-02-27T23:07:19 1
Rikke

Kære Lina

Det lyder som om din kæreste er meget egoistisk. Lige så snart i kommer i seng, har han ikke lysten til at give dig finger, fordi han ikke få noget ud af det. Jeg syntes du skal prøve at indføre nogle "frække lege", hvor det fx kun er dig der få noget. Det kunne også være omvendt. Så i engang imellem laver noget i sengen, hvor det nødvendigvis ikke er jer begge der kommer. Dette vil styrke jeres sexforhold, da i kan komme til at lære hinandens kroppe, meget bedre at kende.

Så snak med ham om at lave nogle frække lege, hvor det nødvendigvis ikke er jer begge der skal komme.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Den første gang

Hej UngzoneMin flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget m...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

Er jeg god nok?

Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg...

Tænder på ældre mænd

Kære brevkasse, tak fordi jeg kan skrive til jer!Jeg er 19 år gammel og har stor set altid været ...

skal jeg blive testet for klamydia?

HejJeg har lige fået at vide af min veninde, at hun er blevet smittet med klamydia af sin eks-kære...

Køb af sexlegetøj

Hej Ungzone.dkJeg har et spørgsmål omkring køb af sexlegetøj. Jeg kunne godt tænke mig at købe...

Sex med fremmede

Hej, jeg er en pige på 16 år. Den 3 juli 2021, havde jeg sex med en mand hjemme hos ham da jeg var...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym