Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-02-18T15:45:37: 2014-02-27T22:54:49: 1

Brevkassespørgsmål

Kan ikke præstere


Hej TheLove, jeg er en ung fyr på 19 år, som har nogle spørgsmål, som jeg gerne vil have besvaret. Jeg har siden en alder af 13-14 år synes cyber-sex var sjovt. Jeg brugt forskellig chat-forummer og havde video-samtaler over webcam, hvor vi viste hinandens kroppe. Da jeg blev 16 år fik jeg så en ordentlig kæreste, og jeg fandt ikke cyber-sex særlig interessant mere. Til gengæld havde jeg det meget svært med at "performe" i virkeligheden. Min pik blev slap af et kondom, fik præstationsangst inden jeg skulle ind i hende og sådan nogle ting. Det blev et meget on/off forhold, fordi vi var meget forelskede i hinanden, men vi endte altid med at skændes efter mislykkede forsøg i sengen (og ingen vellykkede..), og det endte også med, at hun fandt en anden fyr. Jeg har haft sex 1 gang siden i fuldskab, hvor jeg selv skulle ligge i sengen og rive i pikken i en 10 min. før den blev ordentlig stiv, og tror alkoholen lidt fortrængte min angst. Det var ikke fordi jeg havde specielt lyst til at have sex med hende, og jeg synes heller ikke det var særlig tilfredsstillende. Jeg havde siden en flirt, hvor jeg igen fik præstationsangst eller ikke kunne få min pik ordentlig stiv. Vi prøvede en 5 gange før hun droppede mig. Jeg har siden fundet cyber-sex frem igen, og det gik hurtigt før jeg fandt anerkendelse og "scoret" mange piger. Men jeg ligger tit og kan ikke sove, fordi jeg føler mig så naiv og dum for at sidde i flere timer foran en bærbar i stedet for at tage ud og finde en ordentlig pige. Men jeg er efterhånden ret bange for at hoppe ud i noget igen, da jeg ved, at jeg ikke er særlig god til at tilfredsstille en pige. Jeg har tænkt om hvorvidt jeg er homoseksuel, fordi min pik ikke gider samarbejde med piger, og jeg ikke føler den samme "vilde" følelse af sex, som jeg tror mange drenge gør (bedømt ud fra 1 gang, hvor jeg var fuld og ikke havde særlig meget lyst). Men jeg har ikke følt træng til at være sammen med en dreng eller haft følelser for en endnu, så det går jeg ikke ud fra, at jeg er. Er det cyber-sex som har givet mig forkerte forventninger til sex? eller er sex generelt noget, som nogle personer skal læres mere i gennem før man kan præsterer ordentligt? og måske deraf nyde det ordentligt?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-02-19T15:10:15 1
Rikke

Kære Anonyme

Det er faktisk utroligt normalt for fyre, ikke at kunne få den stiv engang imellem. Du skriver at du er utryk og nervøs, hver gang du skal i seng med en pige, sådan skal det jo ikke være. Du skal ikke føle at det er et problem, hver gang du skal i seng med en pige, du skal have lysten til hende. Du skal ud og finde dig en pige der ikke gør dig nevøs. En pige som du kan stole på og ikke dømme dig.

Hvad det angår kondomer, er der utroligt mange fyre, der ikke er glade for dem. De tager meget af følelsen og derved også noget af følelsen, ved at have sex. Så når du finder dig en skøn pige, så skal i måske finde en anden form for beskyttelse, for at gøre din oplevelse med sex bedre.

Du skriver du har noget cam-sex nu og mener det er fjollet og mærkeligt. Jeg mener det er helt naturligt. Du har fundet et sted, hvor du er tryk ved en form for sex. Derfor er det noget du vender tilbage til, når du føler det andet mislykkes lidt for dig. Du føler at du kan tilfredsstille dig selv og den pige der sidder foran den anden skærm. Så lad vær at føle det er fjollet eller dumt, for det er det ikke.

Jeg syntes du skal gå ud og finde en pige du stoler på. Det er en utroligt vigtig ting, for at have et godt sexliv. og så glem hende pigen du bollet med imens du var fuld. Som du selv skrive havde du ikke lyst til at have sex med hende, og hvis lysten ikke er der, bliver det dårligt sex, sådan er det. Så ud i verden og find din drømmepige i stedet. og så husk at snakke med hende om dine sexoplevelser, det kan også hjælpe.

håber du syntes mit svar var godt nok, hvis ikke, kan du skrive en privat besked til mig.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym