Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-02-22T12:46:14: 2014-03-04T20:55:13: 2

Brevkassespørgsmål

For tidlig sædafgang ved det første samleje


Hej TheLove,

Jeg er en dreng på 20 år, som de sidste tre år har haft en kæreste, hvilket for et par måneder siden gik forbi. Vi havde regelmæssigt sex, og det fungerede godt uden at være prangende. Hvis vi ikke havde haft sex i en uge, havde jeg altid problemer med for tidlig sædafgang ved det første samleje efter denne uge, hvilket var et stort problem, da det "første" knald på den måde altid bare skulle overståes.

I dag er jeg så single, og det er et stort problem med den for tidlige sædafgang, da det er rigtig pinligt og dermed gør, at jeg ikke har lyst til at tage piger "med hjem". Jeg har været sammen med en enkelt pige, siden jeg blev single, og det var det samme billede som da jeg havde en kæreste, hvorfor jeg nu ikke "tør" at være sammen med en ny, da det både kan være afskrækkende samt jeg er bange for, at hun snakker med sine veninder om det, hvorfor mange af mine venner og veninder pludselig kan vide det.

Hvad skal jeg gøre?
Skal man fortælle det, inden man begynder akten, eller er det bedst bare at lade som ingenting. Skal man i så fald kommentere på "hændelsen" bagefter?

Venlige hilsener,
Mads
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-03-01T15:50:15 1
Rikke

Kære Mads

Jeg forstå godt dine bekymringer ved at gå i seng med en fremmede pige. Hvad det angår one night stand gælder det for utroligt mange, om at tilfredsstille sig selv. Jeg kan læse på din besked, at dette ikke gælder dig. Du sætter selv nogle forslag op, om at sige til pigen at du ikke holder så længe, det ville jeg ikke gøre. Jeg syntes ikke, at du skal stå at forklarer til en pige, du ikke kender så godt, at du har "problemer" med for tidligt sædafgang.

Derimod har jeg 2 forslag til hvad du skal gøre i stedet:

For det første: Onaner inden du skal være sammen med en pige. Du fortæller at du har problemer med den første gang og ikke har et generelt problem med at du altid kommer for hurtigt. Så lad din højre hånd være din første gang. Hvis du syntes der stadig er et problem, så prøv med flere gange. Ved at det kan hjælpe mange fyre utroligt meget.

For det andet: hvis du kommer tidligt og pigen stadig trænger til mere, kan du give hende noget finger. Der er faktisk utroligt mange piger, der ikke kan komme ved almindeligt sammenleje. Så du kunne gøre det til dit speciale i stedet, at kunne give en god finger bagefter. Det ved jeg, at der er mange piger der ville sætte pris på. Det få også dig til at virke som om du ikke er ligeglad med den pige du har med hjemme, men At du også vil have hun få noget ud af det.

Håber du kunne bruge mine svar. Hvis der er noget, er du velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke 
2014-03-04T09:48:20 1
Karen
Hej Mads :) 

Jeg havde engang en kæreste som havde samme "problem". I stedet for problem på at indsætte mangle af muligheder i en given situation. Min ex fortalt mig, at det var pga. At sex var så godt, at det var svært at holde sig tilbage. Men hvis man fik et blowjob eller et handjob, så kommer løsningen til hans "problem" 

Du skal ikke være bange for at kunne holde for længe, for vi kvinder har problemet med ikke at få den rette nydelse og giver os selv lov til at komme, når man er med en ny. 

Fortæl person, at du holder bedst hvis du får et hjælpende hånd. Den person vil nok forstå det. 

Et stort kram Karen :) 

P.s. Hvis det ikke hjalp så skriv endelig til os igen på brevkassen eller vores chat. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym