Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2014-03-09T19:30:41: 2014-03-22T00:31:46: 1

Brevkassespørgsmål

Sex føles for godt


Hej. 

Min kæreste og jeg har været sammen i halvandet år og har et sundt sexliv. Min kæreste har aldrig haft en orgasme (heller ikke med hendes ekskærester), og de gange hun har været tæt på, der har hun skubbet mig væk fra hende, fordi at "det begyndte at føles så godt, at det blev for meget". 

Hvad skyldes det, og hvordan kan vi komme forbi det problem, så hun endelig kan få en orgasme?

Tak på forhånd
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-03-15T16:38:25 1
Rikke

Kære Mikkeltheman

I dit spørgsmål stå der at din kæreste ALDRIG har fået en orgasme. Derfor gå jeg ud fra hun heller aldrig, har givet sig selv en orgasme. Hvis hun aldrig har givet sig selv en orgasme, skal hun simpelthen begynde at lege. Det er kun hende selv, der kan komme over det stadie. Især fordi når man har en partner ved siden af en, man tænder utroligt meget på, kilder det lidt ekstra. Derfor bliver hun nød til at gøre noget ved det selv. Du kan ikke gøre så meget, før hun har hjulpet sig selv over "at det bliver alt for godt". Så sig til din kæreste hun må hjem og lege.

Håber i kunne bruge mit svar.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym