Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2014-03-10T14:14:09: 2014-03-15T21:14:46: 2

Brevkassespørgsmål

Stærk fysisk tiltrækning uden at være forelsket?


Hejsa.

Jeg skriver til jer, da jeg er lidt i tvivl. Ser I, jeg havde på et tidspunkt en B-ven, vi hyggede os sammen i en 3 måneders tid. Vi havde mega god sex og var så tændt på ham fysisk. Men han fik så en kæreste og flyttede til den anden ende af landet...

Nu er det så et stykke tid siden de slog op, og vi er pt. begge singler. Vi snakker rigtig godt sammen og skriver ofte over FB. Så var det her i går aftes at vi blev enige om at tage på weekend sammen, og bare nyde hinandens selskab. - Mit problem er så bare, at jeg ikke ved om jeg glæder mig "lidt" for meget?

Jeg har den her følelse i maven der bare glæder sig helt vildt til at se ham igen. Men samtidig føler jeg mig afklaret med, at vi ikke skal være kærester, for det skal vi ikke. Han er 13 år ældre end mig, og vi er 2 vidt forskellige steder i livet. Så ligemeget hvad, ville det aldrig gå.

Jeg har siden jeg så ham første gang, haft den her mærkelige vilde fysiske tiltrækning til ham, hvilket jo vel egentlig er meget godt, hvis man skal hygge sig sammen? - Så er mit spørgsmål: Kan man godt være ekstremt tiltrukket af den anden fysisk, men uden at være forelsket?

Og jeg tænker at jeg også glæder mig til at se ham igen, fordi jeg savner vores samtaler og savner ham som ven?

Tja, mit problem er vel at jeg ikke er helt sikker på om jeg lyver for mig selv ved at sige at jeg ikke er forelsket i ham, men føler det ikke rigtig som en forelskelse. Mere som en trængen efter det dér gode sex og de gode samtaler :)

Hvad mener I?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-03-13T16:12:57 1
Michala
Hej du,

Jeg kan jo ikke fortælle dig, om du er forelsket eller ej. Det er kun noget, du selv kan mærke, og det kan være svært at finde ud af, for der er jo ingen klare retningslinjer for, hvordan en forelskelse føles. Desuden kan man ofte komme til at lyve lidt for sig selv, hvis man godt ved, at forelskelsen ikke er fornuftigt og praktisk.

Prøv at tænke dig rigtig grundigt om og vær helt ærlig over for dig selv. Hvordan ville du f.eks. have det, hvis han fik en kæreste igen? Ville du blive ked af det? Ville du inderst inde ønske, at det var dig?

Det kan også sagtens være, at du bare er fysisk tiltrukket af ham. Det kan sagtens lade sig gøre, og hvis I er enige om præmissen, er det jo ikke noget problem. Problemet opstår først, hvis den ene af jer for følelser for den anden, og den anden ikke har de samme følelser, så vær sikker på, at I er enige om, hvad jeres forhold bygger på.

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig mere, men prøv at brug lidt tid på at tænke tingene igennem og vær helt ærlig over for dig selv.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Mange varme hilsner
Michala
2014-03-15T17:50:03 1
Rikke

Kære Anonym

Du kan godt være tiltrukket af ham fysisk, uden nødvendigvis at være forelsket. Hvis du ikke selv føler dig forelsket, så er du det højest sandsynligt heller ikke. Du ved at der aldrig kommer til at være mere mellem jer. Dette ser jeg som en vigtig anerkendelse, i forhold til dine følelser for ham. Hvis du var forelsket, ville du nok have et lille håb om i kunne finde sammen. Men da du har afvist dette, så har du ikke dette håb. For mig at høre, virker du afklaret nok med, i ikke skal være kærester. Desuden tror jeg, at der skal være en lille smule mere mellem mennesker (end bare venner), hvis de skal have god sex og kunne snakke rigtig godt sammen. Det tror jeg, er det du måske er i tvivl om er en forelskelse. Så kære anonym, jeg tror ikke du er forelsket, men bare meget glad for din B-ven. Men hvis du ikke føler dig sikker endnu, så lyt til dit hjerte. Dette hjælper altid mig.

Så nyd din tur med din B-ven og se hvad der sker.

Jeg håber du kunne bruge mit svar. Hvis ikke er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym