Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-03-24T22:54:08: 2014-04-09T22:19:30: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad tror i?


Hej jeg hedder Malthe, bor på Nørrebro i København og jeg er bøsse :)

Jeg har et par gange (via mit netværk) mødt en vildt smuk fyr i kødbyen og ham vil jeg sgu gerne have grabberne i weee :D!!

Mødte ham for et par måneder siden da vi endte med at danse sammen til en punker koncert.. nå men jeg stod og så et band der Dogmatist lige efter et band der hed Halshug havde været på... nå men vi danser og jeg kan godt se at han fuld og dejlig :P!! Men pludselig går det op for mig at han er med i det Halshug band og jeg bliver sån.. woow :P!! Star-struck agtigt :P! Nå men vi ender med at snave lidt og jeg køber drinks til ham hele natten! Nå men ud på morgenen er han meget fuld og jeg er ikke :D men jeg spørger om hans nummer og jeg kan godt se at han er for fuld til at huske det, men jeg giver ham penge til taxaen hjem og siger jeg håber vi ses og kysser ham i håret :)!!

Nå men jeg så at de spillede på stengade noget tid efter og jeg ville derhen wee :D!! Men da jeg en uge før det sad og hyggede med Mathias (min eks) sagde han at ham fra bandet garanteret var en straight golddigger :(????!!!!! 

Jeg har af gode grunde ikke hørt fra ham men... jeg tog til koncerten og jeg købte igen nogle øl til ham og tænkte jeg ville have alt på det rene så jeg ville snakke i baren men... han havde jo spillet, så han var fuld (det er også okai) men han kunne ikke helt fokusere på samtalen :/? Men jeg ville vide besked og pressede ham en del for at få hans mobilnummer... jeg fik det, men da jeg kom tilbage fra toilettet sagde min veninde at han var gået i byen med en gruppe venner :(?? Hvorfor ville han ikke sige farvel, hvorfor fik jeg ikke nummeret første gang? Skal jeg ringe? Er han overhovedet interesseret? Er han overhovedet til mig :(? Jeg savner ham, hjælp tak.

//Malthe
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-04-06T00:50:40 1
Kamille
Hej Malthe 

Jeg kan godt forstå at du er i tvivl om hvor vidt han er interesseret. Som du selv skriver var han fuld begge gange du har snakket med ham, og derfor har han nok ikke været så opmærksom på at du er interreseret i ham. Hvis du gerne vil finde ud af om han har det på samme måde ville jeg foreslå at i lærer hindanden lidt bedre at kende og at i måske får lavet en aftale hvor det bare er jer to uden alle vennerne og alkoholen. Hvis han ikke er interreseret i at ses får du i det mindste svar på hvordan han har det og undgår at spilde din tid på en der ikke har det på samme måde som dig. 

Held og lykke til dig! 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym