Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-04-12T19:35:41: 2014-04-25T22:41:46: 2

Brevkassespørgsmål

Vi kan ikke få den op


Jeg har for et stykke tid siden forsøgt at have sex med en dreng, som jeg er meget glad for.
Vi var til en fest og drak os lidt fulde. Vi flirtede hele aftenen, og til sidst begyndte vi at kysse og tage tøjet af hinanden. Det gik rigtig godt og vi kælede lidt med hinanden. Men da vi skulle prøve at føre hans pik op i mig, kunne det ikke lade sig gøre. Jeg vidste selvfølgelig godt hvor den skulle hen, men jeg kunne ikke få hans pik op i mig. Er det fordi jeg er for stram? Jeg er stadig jomfru, kan det være derfor?

Mange tak
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-04-13T10:56:59 1
Charlotte
Kære "Anna", 

Nu siger du ikke noget omkring hvad der skete, da i forsøgte at få den op. For at den overhovedet kan komme op, skal den være stiv og hvis hans penis ikke var helt stiv, kan det sagtens være derfor at den ikke kunne komme op. Og årsagen til dette, kan sagtens være fordi han måske havde drukket lidt for meget, hvilket så sker for mange drenge, at de ikke kan få den helt stiv:)
Hvis det derimod var fordi det føles som om at den ikke kunne 'komme op' i dig, kan det godt være fordi du ikke var helt 'våd' nok og når du også er jomfru og dermed sandsynligvis stadig har din mødom intakt, kan dette sagtens være årsagen. Dette er dog helt naturligt og det betyder ikke at du er for stram eller at det ikke kan lade sig gøre. Dette betyder blot at næste gang du forsøger at have sex, skal både fyren og dig sørge for at begge to at være afslappet og han skal sørge for at du bliver 'tændt' nok inden, da det dermed gør det nemmere for ham at trænge ind. Han kan for eksempel forsøge at give dig finger og føre en eller to fingre op i din skede og på den måde kan du se hvordan det føles og i kan derefter prøve at han trænger op i dig med hans penis. Men når man er jomfru, synes jeg det er vigtigt at du fortæller din partner dette, så i kan tage det stille og roligt og eksperimentere og tage et skridt af gangen, så du kan vænne dig til følelsen og du altid kan stoppe, hvis du synes det er ubehageligt. Så mit bedste råd, er at hvis dig og denne fyr stadig er glade for hinanden, kan i jo prøve igen og så tage det stille og roligt og forsøge nogle af de skridt jeg har beskrevet. Ellers bare tag det stille og roligt og ikke gå i panik hvis det ikke lykkes første gang, det skal nok komme, det er helt naturligt. Held og lykke med det :)


Hilsen
Charlotte Amalie 
2014-04-25T22:38:52 1
Rikke

Kære Anna

Det lyder som om hans pik, ikke har været stiv nok. Hvis ikke hans pik er stiv, kan den ikke komme op i dig. Dette kan skyldes alkoholen og måske at han har været nervøs.

Jeg syntes du burde tænke over, hvordan din første gang skal være. Ikke at jeg skal belære dig på nogen måder, men jeg syntes det er vigtigt at din første gang bliver uden alkohol. Hvis du er fuld, kan du let komme til at sige ja til noget, du ikke ville have gjort, hvis du ikke var fuld. Derfor syntes jeg ikke du skal blande din første gang og alkohol sammen.

Så kære Anna, det var alkoholens skyld. Hold dig fra den når du skal have sex med en fyr og fortsat held og lykke med ham.

Kærlig Hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym