Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2014-04-18T12:46:19: 2014-04-20T10:59:50: 2

Brevkassespørgsmål

Hvornår virker p-piller? (HASTER)


Hej brevkasse!
Vil gøre det kort, så kommer ikke ind på alle detaljer
Min og en dreng havde sex her i går nat, var måske ret dumt, for vi brugte ikke kondom.. Men vi var så langt inde i det at vi ikke havde lyst til at stoppe, og vi aftalte at han bare skulle tage den ud lige inden han kom.
Men lige pludselig var det bare helt vådt dernede, og jeg kiggede sån op på ham, men han sagde tdet ikke var ham.. fandt vi så ud af det var, men det var bare helt urealistisk sagde han for han kunne slet ikke mærke noget?
Men er dog heller ikke sikker på om han "kom" oppe i mig, kan godt være det først var da jeg træk ham ud.
I hvert fald, er heldigvis på p-piller, men er først lige startet på det (dvs har ca taget en halv pakke) har været på det før, men kom fra det igen
Har ikke glemt at tage nogle af mine piller, men tiden på dagen har været lidt forskelligt, har bare altid gjort det indenfor kl. 7-17
Min spørgsmål er så bare - Hvornår virker p-piller egentlig? - har læst lidt om det men er ikke helt sikker
og så tænker jeg også bare om jeg skal tage en fortrydelsespille? er bare ikke helt god til det med at gå ned og købe det selv.. Og nej, jeg kan ikke få min mor til det, hun tror stadig jeg er jomfru.. så ville kun gøre det hvis det virkeligt var nødvendigt.. hellere det end en baby ikke?

Siger tak for svar på forhånd (Synes det er en hel fantastisk brevkasse by the way)

Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-04-19T22:27:34 1
Charlotte
Kære "Anonym", 

P-piller virker fra den dag du tager dem og jeg ville mene at du er godt dækket ind, hvis du har taget dem hver dag i det tidsrum du beskriver. Derfor tror jeg ikke der er nogen grund til panik, da de netop virker fra den første dag.:) 
Hvis du stadigvæk er utryg ved det, kan du godt tage en fortrydelsespille, det er ikke noget man skal gøre normalt, men det er godt, hvis man nu føler sig meget usikker. Men som du siger, har du taget dine p piller som du skal og derfor ville jeg ikke mene at der er nogen grund til bekymring. 
Håber det hjælper dig :)

Hilsen 
Charlotte Amalie
2014-04-20T10:57:32 1
Rikke

Kære Anonym

Jeg mener selv, man er beskyttet fra den første p-pille man indtager. Hvis du vel og mærke har taget den første, efter lægens henvisninger. Da jeg ikke var 100% sikker og dette omhandler, en mulig graviditet, søgte jeg det på nettet. Jeg fandt denne side: http://www.apoteket.dk/KropOgHelbred/Praevention/Til%20kvinder/P-piller.aspx

Apoteket.dk mener det samme, som jeg har skrevet. Men hvis du er i tvivl om hvordan dine p-piller virker og sådan, kunne du gå ind og få mere info på denne side.

Så kære anonyme, p-pillerne skulle fungere nu. Dog syntes jeg du skal holde øje med det, hvis du frygte at være gravid (hvilket du højest sandsynligt ikke er).

Jeg håber du kunne bruge mit svar, ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig Hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym