Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2014-04-19T16:45:26: 2014-04-27T16:55:21: 2

Brevkassespørgsmål

Er det normalt?


Hej TheLove, 

Jeg er en dreng på 16 år, og havde et problem med en pige her forleden under sex. Problemet var at jeg ikke kunne få den op og stå ! Er det normalt? 

Jeg har haft en kæreste før hende her, hvor der ingen problemer var, og når jeg selv onanere er der heller ingen problemer, men sammen med denne pige kunne jeg bare ikke få den op. Hvad kan problemet skyldes? Kan det være noget farligt? 

Hilsen Peter 16 år.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-04-24T12:36:11 1
Kamille
Hej Peter 

Jeg tror ikke der er grund til bekymring, det sker for mange mindst en gang efter min opfattelse. Årsagen til de problemer du oplever kan være fordi at en ny kæreste godt kan gøre en nervøs, og nervøsitet kan godt give lidt problemer med rejsning. Hvis du på dette tidspunkt havde drukket alkohol kan dette også give rejsningsproblemer nogle gange. For nogle par tager det lidt tid at blive afslappede nok før at man ikke har disse problemer længere. Som du selv skriver har du jo ikke haft problemer med det med din gamle kæreste. Hvis hun er værd at være sammen med er jeg sikker på at hun vil forstå og have tålmodighed med dig, så bare giv det tid vil være mit råd. 

Held og lykke med det, og du er selvfølgelig velkommen til at skrive til brevkassen igen! 
-Kamille 
2014-04-27T16:51:44 1
Rikke

Kære Peter

Det er helt normalt, at en fyr ikke altid kan få den op at stå. Det er ikke farligt, men ganske naturligt. Nu fortæller du ikke noget om jeres forsøgte sammenleje, men jeg har to årsager til at du ikke kunne få den op at stå. Enten har du været nervøs. Dette kan forsage at pikken ikke bliver stiv nok. Derudover kan det være fordi, du ikke var tændt nok. Pigen kender måske ikke din krop og du bliver derfor ikke tændt af hende.

Hvis du syntes jeg tager fejl, er du meget velkommen til at skrive igen. Det ville dog hjælpe, hvis du kunne fortælle mere Specifikt om problemet næste gang (ikke selve forspillet, men de problemer du oplevet ved det (dårlige ting/gode ting)). Dog håber jeg, du syntes at dit spørgsmål er besvaret.

Kærlig Hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym