Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2014-04-28T02:33:55: 2014-05-07T23:12:23: 2

Brevkassespørgsmål

Sex - Hvorfor vil hun ikke?


Hejsa
Jeg er en dreng på 21 år og har en kæreste på 19 år.
vi har været sammen i næsten 3 år nu.. og det her går mig virkelig på... jeg har en fantastisk kæreste! men det er nu blevet hårdt for mig at holde så lang tid, vi har jo et behov vi skal have dækket, da jeg mødte min kæreste for første gang var hun jomfru, hun har aldrig haft en kæreste før i sit liv udover mig, og hun har aldrig onaneret selv, da hun sys det ulækkert.. vi har nu prøvet at have sex on and off i 3 år ca..hvor jeg føler vi hele tiden står stille. Nogle gange går det bedre end andre.. hun for hele tiden så ondt og hun siger hun ikke kan beskrive den brændene føelse når jeg stikker en finger op i hende.. vi tager nogen gange en hel time for at gøre hende våd.. og når hun er det kan jeg stadig ikke trænge op i hende.. og om jeg prøver at have sex så når jeg måske at komme meget lidt ind men så gør det for ondt og vi bliver nød til at stoppe.. men jeg føler jeg er noget til et punkt at spørge jer om hjælp.. for jeg føler virkelig at det går udover forholdet.. for hun vil ingen ting hun siger ikke noget under sex eller om det godt eller ej hun ligger bare og jeg skal næsten altid ligge oven på hende.. udover det så er det selfølgelig manden der kæler hende.. medmindre jeg spørge hende om hun vil røre ved mig, så gør hun det ellers ikke.. jeg håber i kan give mig svar, da jeg virkelig ikke ved mere.. for jeg holder virkelig af hende.. og vil ikke forlade hende pga sex... men det hårdt at bare tænke over det, fordi er der andre ting der spiller ind? er det fordi hun aldrig har onaneret før, og er bange for det ? eller er det simpelthen fordi hun ikke kan li mig og prøver at skjule det ? jeg er så forvirret nu,.. da det aldrig er noget jeg har prøvet før i mit liv...

håber i kan hjælpe mig..
Alt vil betyde noget..
Mvh M
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-04-29T22:18:11 1
Majbrit
Kære M. 

Jeg tror ikke det er fordi din kæreste ikke kan lide dig, tværtimod. Der er altså bare nogle mennesker, som helst ikke vil røre ved andre. Du kan altid sige det til hende, at du ville ønske du fik lidt mere opmærksomhed af hende, så ved hun nemlig hvordan du har det med det. 

Der er også nogle piger som har svært ved at blive våd, og det er jo ikke noget hun kan gøre for. Jeg tror også det er derfor hun har så svært ved det som hun er. Jeg tror hun er mindst lige så frustreret som du er, over hun ikke kan nyde sex. Jeg synes bestemt du skal tage en snak med hende, så i kan finde ud af om i kan finde en løsning. 

Du må gerne skrive til mig herinde, hvis du vil snakke om det yderligere. Jeg er ihvertfald klar til at hjælpe dig. 

Kh. Majbrit 
2014-05-07T21:51:28 1
Rikke

Kære M

Jeg tror ikke det er fordi de kæreste ikke kan lide dig, at hun reagere på denne måde. Det er fordi hun ikke kender hendes egen krop. Du skriver hun aldrig har onaneret og dette kan være grunden til, hun ikke bliver våd. Hun ved simpelthen ikke hvad der tænder hende. Jeg forstå godt din frustration, for det er ikke let at tilfredsstille en, der ikke ved hvordan det er at blive tilfredsstillet. Desuden tror jeg hun har en forestilling om at sex forgår i missionærstilling og fyren gør arbejdet.

Jeg syntes du skal sætte dig ned med din kæreste og snakke om, hvordan hun forstiller sig sex skal være. Jeg syntes også du skal give hende forslaget, at begynde at lære hendes egen krop at kende. For hvis hun ikke selv kender den, kommer du ikke til det. Du kan sige til hende hvor meget det frustrere dig, at i ikke kan have ordentligt sex. Jeg tror virkeligt hun vil forstå det, hvis du sagde det til hende. Måske kan du fortælle hende om at du har skrevet her ind og fortælle hvad vi har skrevet.

Jeg håber virkeligt min besvarelse kunne hjælpe. Ellers er du meget velkommen til at skrive igen. Du kan også skrive privat med mig, hvis du vil vide mere, eller have uddybet noget.

Kærlig Hilsen Rikke  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym