Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2014-06-02T22:15:13: 2014-06-03T00:10:05: 3

Brevkassespørgsmål

Ved ikke helt, hvad jeg skal gøre...


Hej piger og drenge..

Jeg er en 15 årig pige, som noglelunde føler mig klar til sex. Jeg har haft noget med en fyr i et stykke tid, og vi har aftalt at have sex i morgen. Men jeg er bare lidt lost.. Det er min første gang, men ikke hans, og jeg er bare lidt bange for at kikse i det, ydmyge mig selv eller gøre noget akavet, som egentligt ikke rigtigt er sexet...:-)

Jeg har læst lidt påpeget omkring sex, og hvordan man gør det. Jeg fandt ud af nogle ting, som jeg helt klart kan bruge, men nogle andre ting er jeg bare lidt i tvivl om.... Jeg er fx ikke den tyndere på kloden.. Jeg er 170 cm høj, og vejer godt 68 kilo.. Og der er nok lidt deller på maven hist og her... Det synes jeg bare ikke er så tiltrækkende... Jeg træner og prøver og det går også fremad, men er bare lidt nervøs for om han bliver skuffet over mig...jeg ved heller ikke om jeg er typen, som let bliver våd eller har svært ved at få en orgasme.. Er i det heletaget lidt forvirret... Og alt det der med forspil.. Jeg synes ikke rigtigt at det er så lækkert at blive slikket, da det i det heletaget virker lidt ulækkert, men hvor længe laver man så forspil, og når man har haft sex, hvad så? 

Please svar, så jeg er noglelunde indforstået med hvordan man har sex.. :-)
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-06-02T23:29:14 1
Mariane
Hej "The girl",
jeg tror, det er svært at have en første gang, der ikke føles lidt akavet. Sådan er det med nye ting. 

Fyren har jo set dig med tøj på, og der kan han jo godt ane din figur, som ud fra højde og vægt lyder meget almindelig, så du skal ikke tænke på, om han bliver skuffet. Hvis han giver udryk for det, så er han i hvert fald ikke værd at samle på.

Som forspil kan I ligge og kysse hinanden, røre ved hinanden og mærke efter hvad der føles rart, og hvad I så har lyst til. Han har jo, som du siger, lidt erfaring, så mon ikke han har nogle ideer om, hvordan han kan gøre dig våd. Hvis du ikke bliver det, når han rør ved dig, kan det være, at han skal prøve at slikke dig, så du måske bliver tændt ved det. Et forspil kan vare så lang tid, man har lyst, og indtil man har lyst nok til at gå videre. Tag det stille og roligt. Prøv jer frem. Du skal kun gå med til det, du har lyst til.

Du skal nok ikke regne med at få orgasme på din første gang, hvis du aldrig har prøvet at få en orgasme med dig selv eller en anden fyr, men det er noget, der kommer hen ad vejen, når du (og I) lærer din krop at kende. 

Efter man har haft sex, er det for mange hyggeligt at ligge og putte sammen.

Lige til sidst: sex bliver bedre og bedre med tiden i et forhold, efterhånden som man bliver mere tryg ved hinanden og finder ud af, hvad man hver især kan lide. 

Held og lykke med det. Bare tag det roligt :-)
2014-06-02T23:37:58 1
Kamille
Hej "the girl"

Jeg håber at du når at se min besvarelse inden at du træffer nogle forhastede beslutninger. 

Jeg syntes for det første at det at aftale hvornår man skal have sex ikke lyder som den bedste beslutning, da sex normalt er noget, som man ikke "planlægger", men gør når man får lyst til hindanden. For det andet lyder det også som om at du er i tvivl om hvorvidt du overhovedet har lyst til at have sex. Det er normalt at være nervøs og måske være i tvivl om nogle få tekniske ting omkring sex inden man har sin første gang, men det er vigtigt at man også er ligeså spændt og glad for at opleve det. 

Hvis du føler at han presser dig til at have sex med ham, er det vigtigt at du overvejer for dig selv om det er noget som du selv har lyst til at gøre, eller om du kun gør det for at gøre ham tilfreds. Der er tydeligvis flere ting omkring sex som du skal finde frem til om du har lyst til at prøve, og indtil at du ved hvad DU har lyst til bør han være i stand til at vente på du er klar. Hvis han mener at det er urimeligt at du ikke vil have sex med ham endu er han interesseret i dig af de forkerte grunde, og du fortjener en der vil være sammen med dig af de rigtige. 

Held og lykke til dig! 
-Kamille
2014-06-02T23:56:59 1
Lotte
Hej du,

Det er i hvert fald vigtigt, at du føler dig 100% klar. Jeg tror alle er lidt nervøse for den første gang, hvilket der ikke er noget at sige til. Hvis han ikke allerede ved det, så tror jeg det er vigtigt, at du fortæller ham, at det er din første gang. Dette vil nok gøre, at han går mere stille og roligt frem samtidig med, at han måske tager styringen lidt mere, og du undgår alt for mange kiksere. Du fortæller, at i har haft noget kørende et stykke tid, så ved han nok også hvad han er gået ind til og jeg tror ikke han vil blive skuffet over din krop. Det er vigtigt, at du selv føler dig godt tilpas i din krop, det er meget mere sexet end man er alt for bange for, hvad han nu tænker om den. Det smitter af på ham, hvis du føler dig lækker.

Om du får orgasmer osv., kan ingen svare på før du har prøvet det, og man kan heller ikke forvente, at det sker første gang man har sex. Sex bliver ofte bedre, når man lærer sin egen og hinandens kroppe at kende, så det kan kræve øvelse. Der er ingen guide til hvordan man præcis udfører sexdelen, det kan gøres på mange måder, og det handler om at finde en måde, som både er god for dig og ham.

Den første gang er sjældent helt perfekt. Der vil næsten altid forekomme nogle kiksere og lidt akavethed, men så trækker man lidt på smilebåndene, og finder ud af det alligevel. Efter man har haft sex, synes mange, at det er hyggeligt at ligge og putte sig lidt indtil i hinanden og ellers bare nyde hinandens selskab.

Dog vil jeg også lige tilføje, at planlagt sex ofte kan blive mere akavet end hvis det nu er spontant. Det er ikke altid en fordel at planlægge den slags. Men føler du dig godt tilpas med aftalen og er sikker på, at det er det du vil, så håber jeg, at du får en succesoplevelse, men man kan ikke forvente for meget af den første gang - det er vigtigt lige at have med i baghovedet.

En sidste vigtig ting er selvfølgelig, at i skal huske beskyttelse, og ellers held og lykke med det. Håber du husker at slappe af og lader dig rive lidt med, så nervøsiteten ikke tager overhånd.

Skriv endelig igen, hvis du har brug for det :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym