Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-06-11T15:28:09: 2014-06-12T22:01:14: 2

Brevkassespørgsmål

Efter samleje


Jeg har lige et lille spørgsmål.. Jeg har haft fast kæreste fra jeg var 17-21 år, og har af samme grund haft en masse sex med ham. Vi gik så fra hinanden sidste år, og jeg har fundet sammen med denne fantastiske mand, som jeg har et rigtigt godt seksuelt forhold med. Dog er jeg lidt i tvivl. Min ekskæreste gennem 5 år, har aldrig kunnet givet mig en orgasme, men min nye kæreste giver mig orgasme hver gang vi er sammen. 

Hver gang vi har haft sex, ryster jeg over hele kroppen og hvis jeg så rejser mig 5-10 min. efter samlejet, kommer der noget hvidt mælkelignende slim ud af mig. Og det er ikke hans sæd, men simpelthen noget der kommer fra míg. Jeg er lidt i tvivl om, om det hænger sammen med orgasmen (men så er det bare underligt det først kommer bagefter) eller om det bare er "kroppens glidecreme" som der produceres når man har sex. Det er bare meget der kommer, på én gang.

Er der nogen der kan hjælpe?? På forhånd tak :-)
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-06-11T23:17:22 1
Josefine
Kære anonyme :)

Hvor er det dejligt at din kæreste kan tilfredsstille dig! Rystelserne er helt normale! Det er din krop, der reagerer på at du har spændt og krampet sammen. 

Den væske du oplever kommer ud af dig kan være det sekret som der dannes når du bliver ophidset og som du selv siger, er kroppens glidecreme. Jeg tror ikke nødvendigvis det først kommer efter sex, jeg tror simpelthen bare at du først opdager det efterfølgende, fordi penis ikke længere er inde i dig og det derfor løber ud. Jeg vil ikke mene det er noget du skal bekymre dig om, for det er normalt at der udskilles sekret. Men hvis mængden af det generer dig og det går ud over dig og dit sexliv kan du jo spørge en læge til råds. Ellers skal du bare nyde det !

Knus, Josefine
2014-06-12T10:36:11 1
Mariane
Hejsa,

Det er meget muligt hans sæd, der løber ud af dig, hvis han er kommet i dig. Det begynder for det meste først at løbe ud, når man bevæger sig. Du kan også tale med din læge og blive undersøgt, hvis det generer dig. Det kan være, du har svamp. 

Med venlig hilsen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym