Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-06-23T08:49:50: 2

Brevkassespørgsmål

Kan jeg være blevet gravid?!


Hej brevkasse, jeg går og er meget nervøs så jeg håber på et svar og gerne hurtigt.

Min menstruation er 5 dage bagud i dag, og den plejer ellers at være en del foran. Jeg er fornylig også startet på jernpiller pga blodmangel fra bla mens.

Jeg var for ca tre uger siden til en fest, hvor det udvikler sig til at jeg er lidt meget sammen med en fyr. Jeg er jomfru.

Jeg er meget i tvivl om jeg kan have blevet gravid af at han er kommet og derefter givet mig finger? Der er mange forskellige svar på nettet og jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvad der passer. For lige at skære det ud i pap, havde vi ikke sex.

Håber VIRKELIG i vil svare hurtigt da jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af mig selv i øjeblikket!
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-06-23T10:06:10 1
Rikke

Kære Camilla

Man kan ikke blive gravid af at få finger. Hvis lidt af hans sperm er endt på hans fingrer er der en mikroskopisk chance for, at du kan være blevet gravid. Men helt ærligt, ville jeg ikke bekymrer mig om det, hvis jeg var dig. Chancen for det er VILKELIGT lille.

Hvis du alligevel ikke kan lade vær at tænke på det, så køb en graviditetstest eller gå til lægen. Med testen få du svar med det samme og så behøver du ikke tænke mere over det.

Jeg håber mit svar kunne hjælpe ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Med venlig hilsen Rikke

2014-06-23T12:05:01 1
Kamille
Hej Camilla
De første år efter at du begynder at få menstruation er det normalt at den er lidt uregelmæssig en gang imellem, så det at din menstruation er forsinket behøves ikke at betyde at noget er helt galt. Det lyder ikke som om at du er gravid, men du vil måske få det bedre af at købe en graviditetstest, bare for at være helt sikker. Din menstruation kan også forsinkes hvis man stresser meget, så prøv at tage det roligt, så skal den nok komme igen. 
Held og lykke- Kamille 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym