Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-06-29T11:19:18: 2014-07-01T23:32:04: 2

Brevkassespørgsmål

Dårlig samvittighed æder mig op efter


Hej TheLove

Jeg har igennem længere tid (et par mdr) Skrevet med denne her fyr (vi går i klasse sammen), som jeg syntes er vildt sød.
Han holder rigtig meget af mig (måske i virkeligheden for meget) og er begyndt at skrive at han virkelig elsker mig, og vil være sammen med mig resten af hans liv, fordi han mener at jeg er hans drømmepige - han aldrig ville kunne finde en "erstatning" til...
Jeg syntes han er så sød, men er nok ikke helt oppe og ringe i forhold til at vi skulle være sammen for evigt, men jeg har haft så ondt af ham nu når han føler så meget, så jeg har skrevet at jeg også elsker ham, og at han er vildt sød og dejlig, og at det kunne være vildt cool at rejse sammen (Jeg ved det!: man skal være ærlig... og jeg har det så dårligt med det!)
Det skal lige siges at vi aldrig er sammen i "virkeligheden"(ud over i skolen selvfølgelig), men kun skriver sammen...
Her den anden dag var vi så til samme fest (yep en klassefeset) og han trak mig med udenfor for at snakke med mig om hvor meget jeg betyder, og hvor gerne han vil tilbringe resten af hans liv, og rejse med mig osv!
JEg blev enormt bange og sagde også til ham at jeg altså ikke vil love mit liv væk som 16 årig, og at han skulle love mig ikke at blive ked af det pga det... det endte med at jeg gav ham et kys (eller vidst nok flere faktisk - jeg var ret fuld...)

Det er så nu det værste sker:
I skrev jeg lidt med en klassekammerat (De kender hinanden - nu når de ligesom har gået i klasse sammen) og det endte helt spontant ud i at han lå i min seng og vi var så "sammen" (havde sex - så ingen er i tvivl) vi aftalte at det ikke skulle ud at vi havde været sammen...
Ham betyder selvfølgelig ikke noget for mig og det er højst sandsyneligt også det eneste det kommer til at blive til mellem os...
Men nu har jeg det bare helt vildt meget som om jeg er en mega (jaer det lyder super voldsomt!) luder, fordi jeg den ene aften kysser med flirten og den anden er i seng med en helt anden... Jeg har det så dårligt over det!

Og oven i alt dette, er jeg jo også super bange for at ham "engangs-knaldet" vil sige det til en masse, så både mine venner og veninder vil tro at jeg er en mega player og at jeg holder min flirt for nar, ved at kysse ham og sige at han betyder noget, og så næste dag gå i seng med en af de andre drenge fra klassen...

Jeg har det såååå dårligt over alt det her!! - ved slet ikke hvad jeg skal gøre!! eller hvordan jeg skal tænke om mig selv og den her situation...

Er der nogle der har været i en lignede, eller har nogle gode råd til tacklingen af dette?

- tusind mange tak på forhånd!
Lærke
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-06-29T14:44:42 1
Josefine
Hej Lærke :)

Vi kan alle sammen komme til at begå fejl, og det er okay, for vi er alle mennesker. Jeg synes det er fint at du har indset din fejl og så er det bare om at få den rettet. Jeg synes du skal fortælle ham fyren der kan lide dig, at du måske har kommet til at pynte lidt på hvor meget du egentlig kan lide ham, for at undgå at såre ham. Det er synd at lade ham blive i troen om at du elsker ham, hvis ikke det er sandt. Selvfølgelig bliver han ked af det, men det er bedre end at han går rundt i den tro at I har mere sammen end hvad I virkelig har. 

Du er ikke en luder fordi du har været sammen med en anden fyr, men det var måske ikke den bedste beslutning, for det kan jo ende op med at en eller anden bliver ulykkelig. Jeg skal ikke fortælle dig hvorvidt du skal fortælle din flirt hvad du har lavet, men i min bog er ærlighed altid den rigtige vej at gå i. Og du kan jo som du selv siger, risikere at det kommer videre på anden vis. Hvis det skulle komme videre uden dit samtykke, så skal du huske på, uanset hvad alle andre siger, at du blot er et mennesker, og altså begår fejl. Det gør vi alle! 

Knus, Josefine
2014-06-30T22:43:45 1
Mariane
Hej Lærke,
for det første virker din "flirt" meget moden, idet han siger, han elsker dig og vil tilbringe sit liv med dig, men I aldrig tilbringer tid sammen i virkeligheden udenfor skolen, og han derfor ikke kender dig ordenligt privat.
Jeg forstår godt, du synes, det på en måde er smigrende, at han siger alle de søde ting til dig, men jeg synes alligevel, du skal lade være med at svare så meget på beskederne for til sidst at droppe det helt, fordi du netop ikke selv er så interesseret i ham. Så er det bedre at finde en, du kan blive oprigtig vild med :-)

Jeg kan ikke se noget forkert i det, du har gjort, da du ikke har følelser for din "flirt", og I alligevel kun skriver sammen og aldrig er sammen i virkeligheden. Det var noget andet, hvis I sås jævnligt, var på dates og i den forstand havde noget kørende. 

Kram

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym