Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-07-14T23:44:15: 2014-07-19T15:21:07: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælp hjælp hjælp det gør ondt!!!


Mig og min kærste skal have sex sammen for første gang. Vi har fået anbefalet mange tricks til det kan gøre mere ondt. Bla. At han skal nusse og pille osv så jeg bliver våd i skexen for så er det nemmere for ham at få sin pik ind i mig uden det gør ondt. Men selvom han gjorde det i en halv time og jeg var godt våd gjorde det alt for ondt han kunne ikk få sin pik ind hvad gør vi???

Hilsen pigen der vil have sex
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-07-16T21:24:10 1
Josefine
Hej kære du :)

Mit bedste råd til dig er at slappe af, i både krop og sind. Når man ikke slapper af spænder man i kroppen, hvilket kan gøre det fysisk sværere for ens partner at trænge ind. Rigtigt nok kan et forspil hjælpe til at der er vådt, så det gør det nemmere, men du vil nok ikke helt kunne undgå smerten. Du skal selvfølgelig ikke blive ved hvis det er ulideligt, men det gør altså ondt. Det er ikke altid i første forsøg at den bare ryger ind, så prøv jer frem og gør det et par gange, så lykkes det nok på et tidspunkt.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym