Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-07-16T19:27:24: 2014-07-17T20:35:06: 2

Brevkassespørgsmål

er jeg gravid?


Hej læsere, jeg har virkelig brug for hjælp!

jeg har ikke fået min menstruation i denne her måned, (jeg får den normalt omkring den 1 i måneden) jeg har ikke været sammen med min kæreste sexuelt, i lang tid, da han ikke er i danmark (han bor i USA)

men nu har jeg jo ikke fået min mens, og for at være ærlig, så var den underlig sidste måned jeg havde den. Så nu er jeg bare bekymret, men kan det skyldes stress? Jeg har haft rigtig travlt fordi jeg skal snart flytte, og min bror har været på hospitalet, jeg skal vælge om jeg vil på college i USA eller begynde på en videreuddannelse her i danmark.....

Så er jeg gravid eller er det stress?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-07-16T22:32:53 1
Josefine
Hej Milla

Hvis ikke du har haft seksuelt samvær med nogen den seneste måned, kan du ikke være gravid. Det er normalt at have uregelmæssig menstruation i din alder, og ja stress kan også være en faktor der spiller ind. Hvis ikke du får den næste måned og stadig er bekymret, så kan du gå til lægen, som kan hjælpe dig :)

Knus, Josefine
2014-07-17T03:47:39 1
Birgitte
Hej Milla

Hvis du i tvivl og er virkelig bekymret, så synes jeg du skal evt. købe en graviditetstest, så du kan få et resultat på om du er gravid. Men hvis du ikke har været sammen med din kæreste seksuelt siden din sidste periode, vil du kunne skylde at du er stresset. Der også mange andre ting som kan påvirke ens cyklus, f.esk. hvis du er meget sammen med dine veninder, så vil din cyklus begynde at følge deres. 

Men hvis du er bekymret, så prøv at tage en test eller snak med din læge :)

Knus
Birgitte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym