Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-08-02T22:04:22: 2014-08-04T20:33:31: 2

Brevkassespørgsmål

kan jeg være gravid


Hej!!
Jeg havde samleje med en fyr igår. Problemet er så bare at jeg var så stiv at jeg gik i seng med ham uden noget som helst beskyttelse. Vi aftalte så at han skulle tage den ud når han kom. Jeg var så stiv at jeg slet ikke har nogen ide om han nåede at tage den ud i tide. Han er heller ikke selv 100% sikker på at han nåede at tage den ud i tide. Også skal det også lige siges at min menstruation gik væk dagen før vi havde sex.jeg ved ikke om det gør sån så man har større chanche for at blive gravid. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op. Jeg er simpelthen så nervøs.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-08-03T20:36:03 1
nadia

Hej mille.

hvis der ingen beskyttelse har været så som kondom eller om du er på p piller. er der en chance for at du kan blive gravid lige meget om han kom inde i dig eller ej . da der er noget der hedder præsperm (et fugtigt penis hoved er som regel præsperm)

Der er altid størst chance for at blive gravid når du har æggeløsning. Det er forskelligt fra pige til pige hvornår man har det.

 Man kan tage en fortrydelses pile op til 72 timer efter ubeskyttet sex og det koster omkring 100 kr.

Den eneste måde du kan finde ud af om du er gravid er ved at vente til du skal have din menstruation næste gang og se om den kommer.

men der er også en chance for at få en kønssygdom uden beskyttelse. Så det er godt at blive tjekket nogen gange om året når man er aktiv.

håber du kan bruge mit svar. 

Hilsen Nadia

2014-08-03T20:50:21 1
Josefine
Hej Mille

Ja, man kan godt blive gravid selvom fyren trækker ud, for der kan være præsperm på fyrens penis. Du har haft sex i din sikre periode (under menstruation og nogle dage efter), så chancen for graviditet er nok ikke så stor, men man ved aldrig, for det afhænger af hvornår du får din menstruation, samt ægløsning næste gang. Hvis ikke du får din menstruation næste gang du skal have den, synes jeg du skal tage en graviditetstest.

Jeg kan godt forstå du er nervøs, og det burde du også være, for konsekvensen af usikker sex kan være at man ender op med en graviditet eller en seksuelt overført sygdom.
Hvis I kan aftale at han tager den ud inden han kommer, kan du også tage et valg om ikke at dyrke sex, eller gøre det med beskyttelse. Jeg synes du skal tage ved lære af den her oplevelse, så du ikke ender med at stå i den igen.

Håber det går ! :)

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym