Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-08-09T19:53:37: 2014-08-16T18:10:24: 1

Brevkassespørgsmål

Er min kæreste gravid?


hey the love

jeg er en dreng på 14 år og jeg fik mig en kæreste også på 15 år og vi har været sammen i 5 måneder nu og vi er rigtig tit sammen der er ingen jeg stoller mere på end hende men her i slutningen af sommeren havde vi sex en gang jeg kom ikke men jeg brugte heller ikke kondom og hun tager ikke p piller eller bruger nogen form for beskyttelse så men det var første gang at nogen af os havde sex og vi ved ikke om hun er gravid jeg har spurgt om hun ikke nok ville tage en test bare sådan så at vi kan være sikre men hun tør ikke heler ikke selvom jeg har købt dem jeg læste lidt på nettet om at man kunne blive gravid bare sådan det skal lige siges at hun samme dag var blevet færdig med sin periode og det læste jeg også at det skulle være umuligt at blive gravid før efter den 3 eller 4 dag efter sin periode men vi er stadig ikke helt tryge ved det håber i kan hjælpe os kh S.H.A
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-08-10T23:47:06 1
Josefine
Hej S.H.A

Sandsynligheden for at hun er gravid er lille, men fordi du kan have haft præsperm på penis, er chancen der og det er den altid, når man ikke bruger prævention. I må vente og se om hun får sin menstruation næste gang, og udebliver den så ville hun gøre klogt i at tage en graviditetstest. Det er for tidligt at tage den nu. Det kan rigtig nok være skræmmende, men det er trods alt bedre end at stå med en baby i armene som 15 årig. 

Med det sagt, er det rigtig vigtigt at I bruger prævention, for at undgå en lignende situation. Min holdning til sex er at hvis ikke man kan finde ud af at passe på sig selv og bruge beskyttelse, så burde man ikke dyrke det. Så jeg synes I skal finde en måde at beskytte jer selv på, hvad end det er ved brug af kondomer, p-piller eller hvad I nu finder passende :)

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym