Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-08-10T14:07:56: 2014-08-16T18:11:38: 1

Brevkassespørgsmål

Menstruation i p-pille pausen


Hejsa! 

Jeg har en kæreste, og jeg begyndte på p-piller, sidste gang jeg fik min menstruation. Jeg har taget alle tabletterne for denne periode, og venter nu på min menstruation. Men det er 3 dage siden, jeg begyndte på pausen! Og den sidste dag, jeg tog en p-pille havde min kæreste og jeg sex uden beskyttelse. 

Har jeg dummet mig der? Og er det normalt, at der kan gå op til 3 dage, før jeg får min mens i pausen? Er en smule bekymret!
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-08-12T22:54:41 1
Mariane
Hej Sara,

Det er normalt, der går tre dage fra du stopper på p-piller til du får mens. Der kan også gå flere dage. Det er forskelligt fra person til person. Du kan også sagtens have mens, når du starter på dine p-piller igen. 

Det var ikke helt smart at have ubeskyttet sex, inden p-pillerne for alvor er begyndt at fungere, men det er svært at sige, om der er sket noget eller ej. Du må fortsætte med dine p-piller og se, om du får mens de næste par gange. Eller tage en test på et tidspunkt for at være helt sikker. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym