Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2014-08-11T01:51:14: 2014-08-16T18:11:12: 1

Brevkassespørgsmål

Kun sex eller?


Hej, det her spørgsmål er nok mest ud til drengene men ja,ved ikke. Jeg er en pige på 14 der ville høre en ærlig mening om mit såkaldte problem. jeg "mødte" den her dreng på mit arbejde,vi har aldrig sådan haft en ordenlig samtale sammen men vi begyndte at snappe her for noget tid siden og det eneste han spørg om er ting om sex?(såsom om jeg ville have samleje når jeg fik en kæreste osv?) og så blev han også ved med at skrive hvor dejlig jeg var og at jeg var hans drømmepige fordi at jeg er cheerleader. Der virker det som om han kun vil ned i bukserne på mig og slet ikke lærer mig at kende og det ved jeg også godt, han virker bare slet ikke sådan i virkeligheden og der er en del af mig der bare ikke kan lade være at tænke på ham på den måde som den uskyldige dreng, han har aldrig haft en kæreste og er ret lille og buttet af sin alder og uskyldig :/ ved ikke om jeg bare skal helt cutte ham af fordi at vil han kun ned i buksene på mig eller? Og kommer jo til at møde ham igen her til efteråret pga arbejde :O....
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-08-12T22:49:27 1
Josefine
Hej Alex :)

Jeg synes ikke han er værd at samle på hvis han kun er ude på løjer. Du er mere værd end det, og burde ikke finde dig i den slags opførsel. En ting er hvordan han virker udadtil, men det han udtrykker overfor dig er nok i virkeligheden sådan han virkelig er, det andet er jo bare en facade. Hvis jeg var i din situation ville jeg droppe det, og se om ikke du kan finde en anden sød fyr at snakke med. 

Pas forresten på med det der snak, og undgå at sende nøgenbilleder, så han ikke screenshotter og de ender på nettet.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym