Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-08-12T01:06:07: 2014-08-23T16:03:29: 2

Brevkassespørgsmål

Har jeg herpes?


Hejsa! Jeg har her fortiden haft nogle barbersknopper.. troede jeg? Men et af dem er blevet til et sår, og vil bare ikke gå væk! Det bliver ved med at gå i betændelse, selvom jeg skifter underbukser to gange om dagen. Det sidder dog på venusbjerget i midten. Har også prøvet at købe nogle trusser, der sidder løsere. Går i bad hver dag, og renser det en gang i mellem. - Men som sagt, det går ikke væk! Og her for et par dage siden, fik jeg et på de yderste skamlæber, lige over klitoris (stadig ved venusbjerget). Kan mærke, at det er betændt, da det er MEGET ømt, hævet og rødt! og der nogle gange kommer væske ud..
- jeg har forresten en kæreste, som jeg er seksuelt aktiv med. Vi har begge ikke haft sex med andre.

Så mit spørgsmål er.. Hvad kan jeg gøre ved det? Og kan det være herpes?? Er virkelig nervøs for at det spreder sig mere.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-08-18T22:15:45 1
Mariane
Hej,

Jeg vil råde dig til at tage til lægen og få det undersøgt. Det kan sagtens bare være en bums, og det kan virkelig gøre ondt sådan et sted, men tag at få det tjekket, så du kan blive mere afklaret og rolig. 
2014-08-23T16:02:07 1
Martin
Hej Anonym,

Vi har meget svært ved at skulle gætte på hvad det kan være. Og især når det omhandler problemer "der nede", så er det bedste altid at ringe og snakke med lægen. Om det så kræver at du tager ned og får det tjekket, vil være op til lægen. Bare husk at forklart det som det er.

Håber det ikke er noget slemt, og held og lykke med det,
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym