Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-08-17T15:22:59: 2014-08-27T14:32:49: 1

Brevkassespørgsmål

Kan ikke få den ind


Hej alle.
Min kæreste og jeg har været sammen lidt on and off, de sidste 2 år. Og nu er en af de gange, hvor vi er sammen. Så eftersom vi har være sammen så længe, er vi er meget trygge ved hinanden, vi er nu kommet til det stadie, hvor vi godt vil have sex med hinanden. Vi har prøvet et par gangen, men ingen af gangene, har han været i stand til overhovedet, at få hans pik ind. Vi griner begge af det, men alligevel går det os på, da vi har lyst til hinanden, og at tilfredsstille hinanden med hænderne, er ved at blive lidt kedeligt.
Det ville hjælpe utrolig meget, hvis der er nogle, der har råd til hvordan jeg kan udvide mig, så han kan få den ind.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-08-26T18:40:40 1
nadia
hej ano.

der er meget man kan gøre for at gøre det nemmere. hvis man bruger kondom vil det være svært at få den ind hvis du ikke er rigtig våd. hvis størrelsen også har noget at sige kan han gøre det nemmere at få den ind hvis han "udvider" dig med fingerne først. 
¨
men det er meget vigtig hvis der ikke skal være smerter under sex at du er godt våd. 
men vil sige at når du ikke er ældre og når i er on off SKAL i bruge kondom for p-piller er ikke 100 procent sikker og det beskytter ikke imod kønsygdomme. 

held og lykke 
Nadia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym