Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-08-18T18:51:03: 2014-08-27T15:05:40: 2

Brevkassespørgsmål

Det er ubehageligt indeni


Jeg har en helt fantastisk kæreste og jeg syntes også vores sex er rigtig god. Vi har været sammen et godt halv år, så vi har efterhånden prøvede lidt forskelligt. Men nogle gange når vi har sex og vi er godt i gang, er det som om han går i mod noget indeni mig og det giver mig en lidt ubehagelig fornemmelse. Så nogle gange er vi nødt til at stoppe eller skifte stilling. Det er nemlig ikke altid og heller ikke i alle stillinger. Men det som om jeg kan mærke det helt oppe i min mave, under navlen. Det føles som om at det er når han rammer vejen op til min livmoderhals. Det er det samme hvis han giver mig finger. Jeg synes det virkelig ubehageligt. Jeg har også oplevet at bløde en lille smule bagefter, vi har gjort det, hvor jeg har kunne mærke det.
Jeg håber i kan hjælpe mig?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-08-26T18:45:52 1
nadia
hej anonym. 

Hvis det er noget der giver jer mange problemer syntes jeg du skal tage til lægen med det. 
det er næsten 100% noget med din livmoderhals. vil næsten tro at det er fordi den er foroverbøjet.
jeg ved ikke hvad man kan gøre ved det. men det vil din  læge kunne fortælle dig. 
- og det er ikke noget at være flov over det er meget normalt. din læge vil lave en undersøgelse og derefter vil han kunne hjælpe dig. 

held og lykke 

nadia
2014-08-27T14:42:18 1
Josefine
Hej Anonyme

Der kan være mange årsager til smerter under samleje, så hvis du tog til lægen ville han eller hun kunne give dig et konkret svar på hvorfor det sker. Det kan både være fordi du spænder, fordi der er en betændelse eller noget helt tredje. Det behøver overhovedet ikke være alvorligt, men hvis det generer dig synes jeg klart at du skal få det tjekket, så du ikke oplever det igen.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym