Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-09-02T15:24:30: 2014-09-07T22:10:30: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad sker der for mit Underliv??


Hej brevkasse :)
Jeg har haft regelmæssig menstruation i ca halvandet år, lidt mere nok. men pludselig kommer den ikke? sidste gang den sluttede var D. 2. august, og det gør mig lidt nervøs. jeg har ikke haft sex, men har fået finger, givet blowjob og givet handjob. kan jeg være gravid? jeg havde nogle smerter i lænden i en uge, men de stoppede da jeg tog til springgymnastik her igår. da jeg var til springgymnastik tog jeg et bind på, hvis jeg pludselig begyndte at bløde. da jeg var færdig med springgymnastik havde jeg som sagt absolut ingen smerter, i lænden. Men da jeg tog bindet af og havde bevæget mig lidt, begyndte det at klø og svie i skeden? kun lige i midterhullet, ikke i klitoris eller nogen andre steder dernede? kan det være svamp?

svar hurtigst muligt :)
- anonym
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-09-03T16:52:38 1
Majbrit

Hej Anonym.

En gang imellem kan det godt ske at ens menstruation udebliver. det er der ikke noget unormalt i, så det skal du slet ikke være bange for. Jeg kan også med sikkerhed sige at du ikke er gravid, det kan kun ske ved at have sex.

Med hensyn til at det er begyndt at klø og svie, ville jeg nok give det lidt tid, og se om det bliver bedre, hvis ikke så synes jeg du skal gå til lægen og få det tjekket.

Kh. Majbrit  

2014-09-07T16:49:48 1
Josefine
Hej kære du :)

Jeg synes du skal tage et smut til lægen hvis du er bekymret for graviditet og kløe i underlivet. Kun lægen kan svare dig på dine spørgsmål. Chancen for at du er blevet gravid ved ovenstående er meget lille, men hvis du som sagt er meget bekymret, synes jeg du skal tage kontakt til din læge.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym