Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3433 spørgsmål og givet 5920 svar de sidste 12 år
2014-09-13T11:22:00: 2014-09-14T16:19:03: 2

Brevkassespørgsmål

At komme med det samme?


Hejsa Thelove.

Jeg er en dreng på 17 år som har fået noget sammen med en pige på 15, jeg er jomfru og hun er ikke. Vi bor ret langt væk fra hinanden og har derfor aldrig været sammen endnu, men vi cammer på Skype hver dag. Vi synes begge to at sex er en helt intim sag mellem to parter, og at sex kun hører hjemme hos folk som virkelig elsker hinanden og kan vise det gennem sex.

Men nok om det, nu til mit problem: Her den anden dag, det skal lige siges, at vi ikke har noget problem med at vise os nøgne for hinanden, var vi blevet lidt småliderlige begge to og havde så pirret hinanden lidt for sjov. Vi synes begge to at tanken om "at have sex og lidt mere til", altså roleplay, kontrol, spanking og bondage mm., virker rigtig ophidsende. Hun spurgte mig så, om jeg havde lyst til at lege en leg, som gik ud på at jeg skulle gøre præcis hvad hun sagde. Ingen brok, ingen klage, jeg skulle bare gøre hvad hun sagde. Det gjorde mig virkelig tændt og jeg sagde ja.

Hun startede med at sige, at jeg skulle smide underbukserne, derefter røre mig selv, derefter hurtigere. Der gik 20-30 af legen, og så kom jeg.
Kommer jeg for hurtigt?
Er det noget jeg bør frygte når jeg skal være sammen med hende?
Hvad kan jeg eventuelt gøre for, at holde længere?
Jeg har ikke lyst til at opleve noget lignende igen, og slet ikke når vi skal have sex. Jeg frygter, at jeg er endnu mere tændt når vi skal have sex, og derfor muligvis vil komme endnu hurtigere.

Hvad gør jeg?

På forhånd tak.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2014-09-14T15:23:42 1
Majbrit

Hej Anonym.

Hvis du gerne vil holde længere, kan du prøve og søge lidt rundt på Google. Der står en hel masse om hvordan man kan øve sig på, at holde længere. fx. med nogle knibe øvelser til mænd, og også ved at masturbere mere.

Jeg håber du får det hele på plads, og held og lykke :)

Kh Majbrit

2014-09-14T15:46:46 1
Josefine
Hej du :)

Nu står der ikke hvorvidt det var 20-30 sekunder eller minutter, så jeg vil gå ud fra at det er sekunder. Hvis det er tilfældet, så er det først og fremmest helt normalt. Du tænder på hende og det er første gang du har en oplevelse med hende, så jeg synes ikke det er noget du skal bekymre dig om. Hvis ikke det sker når du gør det alene så er det sikkert derfor. Hvis du meget gerne vil være sikker på at kunne holde længe når I på et tidspunkt skal have samleje så skal du øve dig. I nedenstående link er nogle øvelser eller tricks til at kunne holde længere. 

http://sondagsavisen.dk/2010/25/8-ovelser-saadan-holder-du-laengere-mand.aspx

Held og lykke!

Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym