Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2011-08-16T18:02:03: 2

Brevkassespørgsmål

Vil gerne være en anden?


Kære brevkasse

Jeg er en pige på 16 år. Jeg går i 9. klasse i folkeskolen og jeg har lidt af et problem. Det der er sket er at jeg har fået rygtet som skolens skank. Jeg ved at især de andre piger taler skidt om mig bag min ryg og det gør mig lidt ked af det.

Jeg har været sammen med mange af drengene fra skolen og det er ikke uden grund jeg har fået det her rygte. Jeg forstår bare ikke hvorfor det er så slemt at have mere lyst til sex end de andre piger?

Jeg er rimeligt populær blandt drengene af åbenlyse grunde men jeg har stort ikke en eneste veninde. Jeg kunne virkelig godt tænke mig en god veninde men har samtidig ikke lyst til at opgive min tilgang til at have sex med drengene?

Jeg håber i kan hjælpe mig til at smide mit skank-image ud og få nogle flere veninder.

Kærlig hilsen

Den brugte
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2011-08-16T18:02:03 1
Hej den brugte.

for og fremmeste, så vil jeg sige at du skal ikke være ked af at du er nyfoman (har et behov for sex). :)

for det andet så tror jeg lidt at de andre piger i din klasse, måske er lidt misundelig på dig, fordi du har det så godt med de andre drenge i klassen.

Men at de kalder dig en skank er ikke okay.

Du skal vende den anden kind til og være kold. :)

som Daniel siger, så kommer den rigtig ven til dig. jeg siger ikke at det bliver i morgen, eller om en måned, men den rette ven, som vil acceptere dig, for den du er, dukker nok snart op.. :)

Held og lykke,

Hilsen Anna Catharina
2011-08-16T18:02:03 1
Daniel
Hej Den brugte :)

At du ligefrem bliver kaldt en skank kan umuligt være rart og du har stadigvæk hvad man kan kalde "den bedste mulighed" for at være toppen af poppen, hvis de andre mener de kan prygle dig med at du har meget lyst til sex.

Men lad os komme frem til det punkt hvor du skal være den seje og ikke bare lade dig blive ydmyget af de andre, på grund af dine lyster er et andet sted end deres.

Det bedste du kan sige er "og hvad så" eller som f.eks "og du mener du er smart fordi du har mere lyst til at shoppe" eller en anden ting som den person hellere vil.

Du er i en alder hvor det er normalt for både piger og drenge at tænke på sex og det er der ikke noget galt i, du har erfaring et andet sted end de andre og når de på et tidspunkt indser at de måske er 20 og ikke har den store erfaring og de ser dig score alle fyrene, så bliver de misundelige og så vil de vide hvordan du gør, sådan er livet nogle gange.

Men du skal ikke lade dig gå på af dem, bare giv dem tilbage og vær kold over for deres bemærkninger og bare vis dem at du er ligeglad, for en rigtig ven/veninde er en der ikke gør nar af dig, men forstår dig fuldt ud og sådan en skal der nok være i nærheden af dig, men bare tag det stille og roligt, det kommer og husk, du skal bare være dig selv og lade de andre om at ende i den gruppe som selv ender med at blive drillet, da det oftest ender sådan med personer som dem :)

Håber du kunne bruge svaret.

Held og lykke.

Hilsen Daniel.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym