Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2011-08-03T21:27:16: 2

Brevkassespørgsmål

Endnu et spørgsmål om graviditet


kære brevkasse. Jeg vil gerne starte med at takke for alle de råd og hjælp i giver folk der indsender spørgsmål om deres fortvivlelser. Jeg takker på forhånd og sætter pris på jeres råd/hjælp.

Mit spørgsmål er ligesom mange andres: er min kæreste gravid?

Min kæreste og jeg har været sammen i 11 måneder og vi har det mere end bare skønt sammen! Vi har det helt fantatisk! Sagen er, at min kæreste og jeg har jo selvfølgelig sex/samleje og her forleden spurgte hun mig så om hun var blevet gravid. Hun spørger om det af og til bare af ren normal bekymring. Ikke fordi der er nogle tegn. Men bare for at få det bekræftet af mig at vi har været helt sikre.

MEN! Sidste gang vi var i seng sammen tjekkede vi kondomet både da det sad på, og efter samlejet. Og det gør vi HVER gang! For vi bruger kondom og ikke andet. Det så ikke ud som om der var hul i kondomet eller noget. Men da hun så fik sin mens. Fortalte hun mig da den var overstået, at hun havde haft det i det forløb det plejer, men at der så havde været en dag midt i hendes periode hvor der slet ikke havde været kommet noget blod eller noget. Og det blod der kom de andre dage var brunt. Hun sagde til mig at det jo ikke er normalt og jeg fortalte hende at der jo ikke er sket noget! For vi bruger altid kondom! Men jeg har så siddet og spekuleret over det, og vil hører jeres mening om det. For man plejer da slet ikke at ha' sin mens. Hvis man er gravid? Det fortalte jeg hende. Men har virkelig brug for at være 100% sikker både så jeg er helt sikker! Men også så min kæreste har fået det rigtige at vide! For ellers er vi godt nok på den! /:

Men jeg håber i kan svarer på spørgsmålet! Tak på forhånd og tak fordi i tog jer tid til at læse det her
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2011-08-03T21:27:16 1
Hej Den bekymret.

Er glad for at høre du er glad for vores brevkasse, og at du kan bruge vores råd.

Men det er normalt at det stopper en dag, og kommer dagen efter, det er ikke noget du skal være bange for der.

Men jeg er ikke sex rådgiver desværre, så ved ikke om det hjælper. Men jeg vil mene at det er normalt at det er brunt, for det sker sikkert for alle, og så tror ikke din kæreste er gravid.

Jo men kan godt ha mens når man er gravid, men det er ikke så tit tror jeg.

Men ellers er du meget velkommen til at spørger vores sex rådgiver (:

Men ellers må hun tage en test dem kan man få overalt :) Og de flere familier er der for deres barn hvis det nu skulle gå galt :)

Håber du kunne bruge mit råd.

Ellers er du velkommen igen.

Med venlig hilsen Jeanette Irene O. Andersen.
2011-08-03T21:27:16 1
Hej Den bekymret. :)

Det er fedt at du synes godt om vores brevkasse..

Jeg synes først og fremmeste at det er godt at i altid tjekker kondomet. :)

Men som Jeanette fortæller, så er det meget normalt at det næsten / stopper med at bløde den ene dag, også kommer igen dagen efter.

Menstruation har mange farver, så det er også helt normalt.

og man kan godt have Menstruation selvom man er gravid.

men for at være sikker, så tag en graviditets test, eller søg læge :)

Held og lykke,

Hilsen Anna Catharina :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym