Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2011-08-16T17:50:24: 2

Brevkassespørgsmål

Blærebetændelse, HJÆLP!


Kære brevkasse. Jeg har i weekenden haft sex med min kæreste, for førte gang i mit liv ( har ikke dyrket sex før). Vi gjorde det 2 gange om aften, og da vi skulle sove, kan jeg huske, at jeg skulle tisse, men gjorde det ikke. Da vi vågnede dyrkede vi sex igen, og der havde jeg ikke tisset endnu. Vi gjorde det, 2 gange mere, inden jeg tissede. Da jeg kom hjem var alt normalt. Det skal lige siges, at jeg er 14 og han er 15 år. I går, da jeg skulle tisse begyndte det at svie meget, jeg begyndte også at bløde.. Hvad skal jeg gøre? Vi skal til læge i dag, og min mor skal med! Spørger lægen om jeg har haft sex? Og hvis han gør, kan jeg så godt lyve, og sige nej? Gør det nogen forskel? Min mor har sagt, at jeg ikke må dyrke sex med ham, så hun skal ikke have det at vide! Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig, og svarer hurtigst muligt! Tak... Ps. Vi brugte kondom, og det sprang ikke eller noget!
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2011-08-16T17:50:24 1
Hej Anonym :)

Om så din mor er der eller ej, så må du aldrig lyve for din læge, da han kan ende med at give dig en forkert behandling for det du ''fejler'' .

Det kan være at du har fået en lille rift i skedeåbningen, og derfor vil det svie når du tisser, da urin aldrig er godt i noget åbent sår.

og jeg synes også at i skulle tag en snak med jeres forældre og fortælle dem hvordan og hvorledes,

de vil nok forstå jer i sidste ende :)

+ altid godt at bruger kondom :)

Hilsen Anna Catharina :)
2011-08-16T17:50:24 1
Daniele
Hej Anonym.

Det er bestemt ikke godt at lyve over for en læge, så hellere snakke med sin mor om det.

Man er først "bukse-myndig" når man er 15 år, men hvem holder sig til de regler?

Men hvis du stadig er sammen med ham syntes jeg at i skulle tage en snak med jeres forældre (altså begge to med jeres egne forældre), så der ikke fremkommer misforståelser i den situation.

Med venlig hilsen,

Daniele

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym