Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2011-08-16T17:49:37: 2

Brevkassespørgsmål

Vores sexliv er dødt


Hej..

Jeg er en pige på 19 år, der har været sammen med min kæreste på 18 i over et år. Vi er begyndt at få et problem, og enlig er det et ret stort problem. Jeg gider ikke rigtig have sex mere, og grunden aner jeg ikke. I starten og ca, et halvt år frem havde vi det bedste sexliv men det er lige så stille dampet af. Enlig påvirker det ikke rigtig mig, jeg kan sådan set godt fungere uden sex, men nu er han begyndt at fortæller mig at han ikke syntes vi gør det særlig tit og jeg kan også rigtig godt følge ham. Da vi mødtes var jeg den der havde prøvet flest ting indenfor sex og derfor var det også spændende for mig, at prøve at gøre disse ting med en anden person, men nu syntes jeg faktisk det er begyndt at blive kedeligt. Jeg føler ikke rigtig at jeg får noget ud af det, det er kun ham der får en orgasme jeg har ikke prøvet at få nogen endnu, jeg bruger enlig bare den tid vi har sex i på at ligge og tænke, jeg nyder det ikke rigtig. jeg syntes han er vildt lækker, og jeg kan enlig ikke holde fingerne væk fra ham, men ønsker bare sjældent at det udvikler sig til sex. Han yndlings stilling er at tage mig bagfra men det syntes jeg bare gør rigtig ondt, men det er som om han ikke rigtig kan forstå det. Håber hvem end det er der svare at du kan komme med en løsning på at vi kan få et nyt og spændende sexliv sammen og jeg også bliver helt grebet af det og ikke bare føler jeg ikke rigtig kan mærke det gode. på forhånd tak for hjælpen.

mvh. den tvivlende
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2011-08-16T17:49:37 1
Hej Den Tvivlende. :)

Jeg synes at i skal først og fremmeste at i skal snakke om det, snakke om hvad der er i ikke kan lide i sengen og hvad i kan lide. også når i har det på plads, så synes jeg at i skal prøve en hel masse nye ting i sengen, som ingen af jer ha prøvet.

det lysner tit op for ens sexlyst igen. :)

+ typisk hvis man laver de samme ting, så bliver det kedeligt og man mister lysten .

så se at komme igang med at prøve en hel masse nye ting :)

Hilsen Anna Catharina

2011-08-16T17:49:37 1
Daniele
Hej Chelle.

Når man har prøvet samleje en del gange, så begynder man at blive lidt træt at det (specielt fra pigernes side af), da de ikke føler at de får noget ud af det. Her snakker du om at du ikke har prøvet at få orgasme endnu.

Jeg råd til dette er blot at du kan prøve at snakke med din partner om at du gerne vil have orgasme fremover, da du ikke føler at du får nydelse. Det er jeg sikker på at han vil forstå.

En anden ting - at han vil "tage dig bagfra" imod din vilje er blot et syntom på at han ikke rigtig er klar over at begge partnere skal nyde den "sexuelle sammenkvæst" imellem to partnere. Tag en snak med ham, få det ud af dit hovede så i kan få det løst sammen.

Jeg er sikker på at finder i en løsning sammen, så vil du nyde jeres samleje meget mere end før.

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym