Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2011-08-17T18:53:18: 2

Brevkassespørgsmål

Fortrudt et blowjob.. hjælp


Hej alle der måske kan hjælpe,

Jeg sidder i den forfærdelige situation at have gjort noget meget meget dumt i forgårs. Jeg tænker ikke på andet, har det forfærdeligt og føler jeg har svigtet mig selv fuldstændig. I lørdags var jeg til fest hjemme hos én der hedder Kasper hvor ca. 10 fra vores gamle folkeskole-klasse var sammen (ja, vi holder stadig kontakten efter to år). Det endte op i at vi alle hyggede os pisse meget og nærmest alle var så godt som fulde som aldrig før.. Jeg var én af dem der blev virkelig virkelig fuld og når det sker begynder jeg at flirte helt vildt.. selv med dem jeg ikke rigtig tænder på overhovedet. Jeg bliver faktisk en helt anden person end den jeg i virkeligheden er og de værdier jeg har i mig selv.. Det endte ud i at jeg begyndte at snakke med Kasper. Det skal lige siges at Kasper til tidligere fester har prøvet at ville noget med mig og hentydede lidt til at jeg ser godt ud og han gerne vil noget med mig. Han er pæn og sød men stadig ikke min type. Derfor har jeg altid snoet mig lidt udenom og spurgt ham om han ikke kan tage nogle venner med og nævnt at jeg er til helt mørkhåret drenge osv..

Når men i hvert fald kom vi ind på det og sagde han at han gerne ville noget med mig men at jeg jo er til de helt mørkhåret osv og gjorde lidt grin af mine dårlige argumenter.. hvor han sagde at han følte sig lidt afvist. Jeg ved ikke om jeg derfor fik lidt ondt af ham eller hvad der skete for mig men så sagde jeg det slet ikke passer (selvom det gjorde og stadig gør - han er bare for "pæn" og perfekt) og jeg synes han er pæn.. og det endte med vi gik ind på et værelse og låste døren. Her startede alt det "vilde" som jeg desværre husker alt alt for godt. Jeg tror begge to vi var lidt tændte og igen jeg var meget meget meget fuld som aldrig nogensinde før :( vi begyndte med at ligge os ned på sengen og kysse og snave osv. Lidt efter spurgte han om jeg havde lyst til at se hans ... og så sagde jeg det ved jeg ikke og grinte (husk jeg er fuld). Så knappede han op for sine bukser og der var den altså. Han sagde jeg godt måtte røre og der begyndte det altså at blive lidt mere seriøst end bare et kys.. jeg sagde lidt at jeg aldrig havde prøvet det før og grinte igen. Og han sagde det var helt okey og én gang skulle være den første.. Han var simpelhen så sød og forstående. Han viste mig hvordan man lavede et handjob og det prøvede jeg så.. men det gik helt vildt galt og kunne simpelthen ikke fortsætte og dermed få den til at stå.. det synes jeg var for underligt at røre ved hans pik altså og var også lidt bange fordi det er et ømt sted for drenge og ture simpelthen ikke gøre det voldsomt som han åbenbart ville have. Vi kyssede lidt igen og så sagde han jeg kunne prøve at give ham et blowjob og igen begyndte jeg at grine og sagde jeg ikke kunne finde ud af det og aldrig havde prøvet det før. Aner virkelig ikke hvad der skete eller hvordan det skete men jeg gav ham altså et blowjob!:( Som jeg synes er helt vildt ulækkert og så på én jeg i virkeligheden slet ikke tænder på og kan lide.. Han ville også noget mere og var villig til at gå op og hente et kondom men da sagde jeg altså at jeg ikke kunne gøre det... og igen var han forstående..

Problemet er at jeg fortryder det grænseløst og næste dag havde jeg det så forfærdeligt og jeg kan slet ikke fatte at jeg kunne få mig selv til at gøre sådan en ting. Jeg er så bange og ved ikke hvad jeg skal gøre for man kan jo ikke lave det om.. Det er nærmest det værste. At jeg gik imod mine egne principper og jeg står stadig ved dem selvom jeg har gjort det modsatte.

Slemt er det også at dagen efter tog ham og nogle af de andre drenge fra folkeskole-klassen til mcD med tømmermænd og jeg er SÅ bange for han har sagt det til dem.. for ingen fra klassen tror på jeg kunne finde på sådan noget og nu får de et helt andet indtryk af mig.. Jeg ved ikke hvordan jeg kan finde ud af om han har sagt det, men det vil jeg helt vildt gerne finde ud af. Hvis han har nævnt det kommer jeg ikke mere til de klasse fester. Hvis han ikke har sagt noget som han lovede ikke at gøre, er det ikke lige så slemt men slemt nok da det jo nok vil blive helt vildt kejtet :( Hvordan skal jeg reagere næste gang jeg ser ham og skal være sammen med ham en helt aften sammen med de andre!!!???? :( :( :( jeg vil jo så gerne undgå kejtethed og jeg tror også det er vigtigt at vise at det der skete sidst ikke har rørt mig selvom det har.. han må ikke se mig som svag. Har været så tæt på at skrive til ham for at sikre mig at det ikke kommer videre men på den anden side er jeg helt vildt flov og kan ikke få mig selv til at tage kontakt til ham. Han har jo heller ikke skrevet til mig..

Jeg er gået imod mig selv og føler mig så alene og ensom lige nu.. er ikke mig selv og snakker ikke med nogen. Jeg har endda prøvet at bede en lille bøn selvom jeg nok tror han er den sidste der vil "snakke" med mig.. Jeg har ikke engang lyst til at tage i skole imorgen.

Så hvad skal jeg gøre.. jeg står helt fortabt om magtesløst og føler jeg ikke kan snakke med nogen som helst om det.. for de veninder jeg har kunne selv aldrig finde på at gøre sådan noget og ville blive helt vildt skuffet over mig ligesom jeg er skuffet over mig selv. Jeg fortryder så meget og græder hele tiden.. jeg har virklig brug for hjælp og nogle gode råd. Både mht. hvad jeg skal gøre til næste klassekomsammen men især også hvordan jeg i mig selv kan holde op med at have det sådan her. Jeg har brug for noget trøst. Håber så meget der er nogen der kan hjælpe mig igennem det her.

Kærlig hilsen Julie fra Viborg

Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2011-08-17T18:53:18 1
Hej julie. :)

Jeg kunne ikke havde sagt det meget bedre end Daniele :)

Hilsen Anna Catharina :)
2011-08-17T18:53:18 1
Daniele
Hej Julie.

Det lyder som en hård omgang du har været igennem, og det vil jeg prøve at hjælpe dig igennem med.

For det første - du var fuld i den situation, og du kan ikke gøre for at det skete. Derfor må du ikke bebrejde dig selv over det. Selvfølgelig kan du gøre for at du drak så meget som du nu engang gjorde, men på den anden side så skal man have ret til at drikke hvis man har lyst til det. Derfor behøver det ikke at gå over i sex-afdelingen.

For det andet - hvis han i virkeligheden er så sød og forstående som du beskriver, så fortæller han højst sandsynligt ikke noget til nogle. I din beskrivelse af ham lyder det til at han bare var tændt på dig, og ikke ville dig noget andet og derved ikke ville have kontakt til dig (og på den side vil han ikke sige noget). Han lyder som en loyal person (sandfærdig person).

Så jeg syntes ikke at du behøver at være bange for at han siger noget. Jeg syntes bare at du skal prøve på at glemme den oplevelse, og tage det som en "negativ" oplevelse og så er den "ude af verdenen".

Til dine næste klasse-fester behøver du ikke at tænke over episoden. Du skal bare hygge dig, og være som du plejer at være. Tag det stille og roligt, og hold lidt igen med alt det alkohol. Det er nok bedst i din situation.

Og med hensyn til Kasper så behøver du ikke at tage kontakt til ham pga. det. Hvis han spørger dig om du vil gøre det igen, så svar ham at der ikke var noget i hvad du gjorde, og at du ikke har lyst til ham. Du var fuld, og sådan er det.

Håber meget på at du kommer igennem det :).

Med venlig hilsen,

Daniele :).

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym