Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2011-08-17T19:12:22: 2

Brevkassespørgsmål

er jeg gravid


hej..jeg tager p- piller men skulle holde pause med dem fordi det var tid til jeg skulle have min mens. så var jeg i seng med min kæreste efter jeg var stoppet med pillerne så jeg tog ikk en pille efter. jeg tror ikk han kom i mig, det lignte det i hvert fald ikk. han gik ud og tørrede sig efter men lidt efter var han oppe i mig igen om kom ikke. nogen dage efter fik jeg min mens. men den varede ikk så lang tid som den plejer.. jeg har kastedt op en gang og haft lidt kvalme og ondt i maven og føler mig lidt opsvulmet i maven.. kan jeg være gravid? er meget bekymret og kan næsten ikk vente og se om jeg får min næste mens.hilsen linda

Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2011-08-17T19:12:22 1
Hej Linda :)

om så han kommer eller ej. så kan han godt gøre dig gravid.

så derfor synes jeg at du skal gå ned til din læge, så han/hun kan tjekke om du er gravid:)

Hilsen Anna Catharina :)
2011-08-17T19:12:22 1
Daniele
Hej linda.

Jeg vil råde dig til at opsøge læge, da det er den eneste mulighed for at få at vide om du er gravid. Det er naturens gang der bestemmer det.

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym