Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2011-08-17T19:15:19: 2

Brevkassespørgsmål

Er JEG problemet?


HEJ! jeg er en pige på 16, som mangler hjælp til et par spørgmål:

1. Mig og min kæreste har haft sex et par gange nu. Vi har gjort det flest gange uden kondom, fordi vi begge synes det er mere behageligt. Men nu her, for et par dage siden, har jeg fået røde knopper (som klør), på huden dernede.

- Hvad er det?

2. Min kæreste kan ikke komme. Alle de gange vi har gjort det, er det bare ikke kommet ud. Jeg har anstrengt mig med at gøre det hårdere, men forgæves. Jeg har prøvet i over 20 min med det, men det vil bare ikke. Jeg føler lidt at jeg ikk har gjort det godt nok. Det plejer da at være begge, der får nydelsen bagefter, men det har kun været mig indtil videre.

- Har det noget med mig at gøre? Eller er det bare normalt?

HJÆLP§!
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2011-08-17T19:15:19 1
Hej Princess :)

1. Jeg kan ikke svare dig på, hvad de røde knopper er, da det kan være mange forskellige ting.

fx, hvis du barber dig dernede, så kan det være skægpest, og det kan godt klø. det kan være så mange ting, så derfor synes jeg du skal kontakte din læge. så hun lige kan kigge på dig.

2. der kan være flere grunde til at han ikke kommer,

det kan fx. være at han bare generalt har svært ved at komme.

men jeg synes at du skal snakke med din kæreste, om hvad han rigtig godt kan lide. ellers kan i udforske jer i sengen, og finde ud af hvad i begge to rigtig godt kan lide, også kan det også være at han kommer.

3. nu hvor i dyrker ubeskyttet sex. så vil jeg råde jer at i begge går til læge, for at blive tjekke for køns sygdomme :)

Hilsen Anna Catharina :)
2011-08-17T19:15:19 1
Daniele
Hej Princess.

1) De røde knopper kan du tage som en slags bumser. Definitionen for dette er uren hud. For at komme af med de knopper må du vaske dig hver gang du har haft samleje (ingen undtagelse).

2) Din kæreste må nok hellere opsøge læge hvis dette er tilfældet da det kan være farligt.

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym