Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6599 svar de sidste 13 år
2019-04-29T17:00:49: 2019-05-02T23:15:07: 2

Brevkassespørgsmål

Glidecreme, hvordan?

Indsendt af pige17 år


Hej,  jeg er en pige på de 17 år.

Jeg har lidt et problem, jeg ved at det er meget normalt ikke at kunne blive våd, det er nemlig det der er mit problem.. Jeg kan sagtens blive våd når jeg onanere men lige så snart det er sammen med en fyr, går det galt.

Så jeg har tænkt på at købe en glidecreme, men mit problem er at jeg har meget angst, jeg tror egentlig bare mit spørgsmål er, hvordan tager man lige den glidecreme op af ''lommen'' uden at det bliver akavet, sært eller frastødende? skal man foreslå det? what to do?


Med Venlig Hilsner,

Pigen på 17 år.

pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-04-30T16:39:17 2
Iben

Kære du,

Som du selv siger, at det helt normalt at have svært ved at blive våd nok, når man skal have sex. Jeg tror, at mit råd først og fremmest er, at sørge for, at du er helt tryg og afslappet med den person, du gerne vil have sex med - for nervøsitet gør det ikke nemmere at blive våd. Det er også vigtigt at tage sig tid til forspil (f.eks. at kysse og røre ved hinanden), så din krop har tid til at "komme i stemning". 

Når det er sagt, kan man selvfølgelig stadig opleve ikke at blive våd nok - selvom man er både tryg og tændt. Så synes jeg bestemt, at det er en god idé at bruge glidecreme, så det bliver en god og behagelig oplevelse for begge personer. 

Jeg kan godt sætte mig ind i, at du føler det lidt akavet at tage sådan én frem - jeg synes dog slet ikke, at det er hverken sært eller frastødende, som du selv skriver. Det er jo et helt almindeligt problem, som kan afhjælpes meget nemt ved hjælp af glidecreme, så jeg synes bestemt ikke, at der er noget galt i at bruge det. Jeg synes bare, at du skal sørge for, at den person, du gerne vil have sex med, er en person, du kender godt og er tryg ved. Så må du stole på, at han kan sætte sig ind i, at du er jo bare lige så interesseret i, at sexen er god og behagelig for jer begge, som han helt sikkert også er. Jeg synes bare, at du skal være ærlig og sige, at du oplever, at du ikke helt bliver våd nok og derfor har belsuttet at forsøge dig med lidt glidecreme. Det tror jeg ikke, at der er nogen som helst, der ville synes, var mærkeligt :-)

Jeg håber, at mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen.

Hilsen Iben  
2019-05-01T23:52:46 1
Simone

Hej du,

Som du selv nævner er det helt naturligt ikke at kunne blive våd og det er der ingen skam i og her er glidecreme en rigtig god hjælp! Da du ikke har problemer med at blive våd når du onanerer, kan det tyde på at du måske ikke er varmet nok op inden samleje? Forspil er virkelig essentielt for at sex bliver godt for begge parter! Men jeg synes helt sikkert, at hvis du mod på det, bør du købe en glidecreme og prøve det af. 

Nu ved jeg ikke om du har sex med den samme fyr eller flere partnere men uanset hvad bør der ikke være noget sært eller frastødende ved en glidecreme. Hvis du har en fast partner vil jeg råde dig til at tage en snak med ham om at du ikke føler at du kan blive ordentligt våd og da du gerne vil gøre sex til en bedre oplevelse for jer begge, har du købt en glidecreme du gerne vil prøve af med ham! Hvis du har one night stands eller flere forskellige partnere kunne en mulighed være at tage styringen og ligesom gøre glidecremen til en del af "gamet" fx ved at give ham et handjob med glidecremen inden I går i gang. 

Jeg håber du kan bruge mit råd til noget og jeg ønsker dig alt godt fremover!

Knus fra Simone

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Den første gang

Hej UngzoneMin flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget m...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

Er jeg god nok?

Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg...

Tænder på ældre mænd

Kære brevkasse, tak fordi jeg kan skrive til jer!Jeg er 19 år gammel og har stor set altid været ...

skal jeg blive testet for klamydia?

HejJeg har lige fået at vide af min veninde, at hun er blevet smittet med klamydia af sin eks-kære...

Køb af sexlegetøj

Hej Ungzone.dkJeg har et spørgsmål omkring køb af sexlegetøj. Jeg kunne godt tænke mig at købe...

Sex med fremmede

Hej, jeg er en pige på 16 år. Den 3 juli 2021, havde jeg sex med en mand hjemme hos ham da jeg var...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym