Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-05-01T11:52:13: 2019-05-06T14:13:50: 1

Brevkassespørgsmål

Finger og sex

Indsendt af pige15 år


Jeg skulle sove sammen med min kæreste for første gang, og det ændte med at han gav mig finger, jeg har aldrig prøvet det før og jeg har aldrig rigtig lavet noget seksuelt med en dreng. Men ja han startede med at bruge 1 finger, og det gik fint nok, men så prøvede han med 2 fingre, og det gjorde virkelig ondt på mig, og jeg kom til at rive ham lidt meget i håret fordi det gjorde så ondt, men han stoppede så også med det samme, og gjorde det med 1 finger igen. Og jeg kan ik lade vær med at tænke på om det så ik også ville gøre mega ondt på mig når vi skal have sex, for han p.. er sådan ca. 2,5 finger. Tror i at det ville gøre rigtig ondt på mig, eller tror i godt at jeg bare kan slappe af, også det ik gør så ondt?
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-05-04T13:14:10 2
Kamilla

Hej med dig, 

Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan det opleves at have sex for første gang. Jeg kan ikke afvise, at det muligvis kan komme til at gøre ondt. Dog er det ikke alle som har oplever at dette er tilfældet. Det vigtigste er at du føler dig godt tilpas, slapper af og tager det stille og roligt - så skulle det ikke være noget problem. Jeg synes eventuelt at du skal fortælle din kæreste om dine bekymringer, så I begge er opmærksomme på at få en god oplevelse. 

Håber mit svar kan hjælpe.

Venlige hilsner Kamilla 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym