Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3805 spørgsmål og givet 6411 svar de sidste 13 år
2019-05-01T12:13:32: 2019-05-06T14:11:09: 1

Brevkassespørgsmål

Kondomer

Indsendt af pige15 år


Jeg har næsten lige haft sex med min kæreste for første gang, og han har en masse kondomer liggende der hjemme, så han spurgte mig om jeg ville have nogle liggende hos mig, så han ik behøves at tænke på at tage nogle med hver gang, og jeg sagde ja, men jeg ved virkelig ik hvor jeg skal ligge dem eller altså hvor jeg skal gemme dem for mine forældre, og min mor kigger i næsten alle mine ting, så jeg har virkelig bare ingen ide om hvor jeg skal gemme dem henne, så jeg ville lige høre jer om i har nogle gode steder hvor jeg kan gemme dem for mine forældre, jeg håber virkelig at i kan hjælpe mig
pige
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2019-05-04T13:37:54 2
Sofie

Hej med dig,

Umiddelbart tænker jeg, om du ikke har et lille sted under sengen, i dit skab eller i bunden af en kommode under noget tøj, som du kan gemme nogle stykker. Du behøver jo ikke have meget mere end 2-3 liggende, så det ikke er så mange, hvis du er bekymret for, at din mor vil finde dem. Så må dine kæreste tage nogle flere med, når han kommer. Alternativt må du bede ham om at tage dem med hver gang, så du ikke skal bekymre dig, om din mor nu finder nogle af dem.

Held og lykke med det :-)

Kærlig hilsen,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym